Isabellabina -> RE: Zakaj metuljček v žili???? (27.1.2010 8:21:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja78 IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Jaz sem 5x rodila,pa mi niti enkrat niso vstavili metuljčka.Sploh mi nobena sestra niti predlagala ni.Bolečino popadkov se da prenesti tudi brez zdravil.Če pa se slučajno kaj zakomplicira pa verjetno takrat vstavijo.Sicer pa nikar se ne boj,ne poroda,ne iglice,ni noben bav,bav.Pa srečno . jaz pa ne bi tako rekla.ene ženske so ustarjene za rojevnaje.zanjo prenest bolečino. zame je bil bav bav,pa delam sem foha,in že 2-ič noseča pa popadki NORO BOLIJO.in brez proti bolečinam pri meni ni šlo.imajo pa ženske različne pragove bolečine.ene gredo "kakaT",druge pa ,....... Ja to je res.Jaz dobro prenašam bolečino in če se prepustiš popadku,se porod lepo odvija.Pri zadnjem porodu sem slišala sosednjo porodnico ,kako je vpila,da jo je strah in ,da nikakor ne bo mogla rodit,pa ji je babica odgovarjala nazaj,da naj se poskuša sprostit ,ker sama ovira porod,oz.njeno telo.Saj popadki bolijo,normalno,da,saj moraš spravit iz sebe nekaj dragocenega,tudi mene so,nič ne rečem ,da ne bolijo ,ampak včasih strah res naredi več škode kot koristi.Sama sem rodila vse otroke težke čez 4 kg,brez šivanja,tako da sem na svoji koži iskusila kaj porod pomeni.
|
|
|
|