Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:26:33
|
|
|
|
baguSka
|
sadje (jagode ali cesnje), pecivo (piskote) in lahko tud kaksne oblozene kruhke al pa grisine s prsutom.. ce je vsega pomal bo cist ok.
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:30:19
|
|
|
|
baguSka
|
mas pa razlicna nabodala lahko recimo: http://www.kulinarika.net/slikerecepti/7173-2.jpg to se mi zdi najbl primerno, glede na to, da folk z rokami je.. in pac v eni roki drzi kozarec, z drugo pa nabodalo..
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:38:31
|
|
|
|
archie
|
midva bova imela samo pecivo (sladko, slano ) in piskote.
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:43:13
|
|
|
|
trudi*
|
Če imaš cattering potem ponavadi tisti,ki to urejajo točno vedo kaj paša (razen, če delate to v lastni režiji)...pa še letni čas je pomemben ter ali se bo jedlo s priborom ali brez. Mi smo imeli poleti in smo imeli sadje na ledu (grozdje, jagode, melono, lubenico,marelice itd.) in vse super dekorirano; od peciva nekaj malega piškotkov drugače pa pecivo (sadne miniončke, indijančke in tako ne kremasto); od konkretnejše hrane je bil pršut na grisinih, manjši koščki pohanega, različni siri, hladne solate...
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:44:55
|
|
|
|
trudi*
|
aja, pa nazdravili smo z jagodnim šampanjcem in na vsakem kozarcu je bila jagoda, svatje so bili full navdušeni otroci pa z jagodnim sokom
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:46:35
|
|
|
|
baguSka
|
ja glih hotla sem napisat, da ne pozabita se na slano pecivo.. sicer pa, ce bosta mela cattering itak oni predlagajo kaj se obicajno je...
|
|
|
|
RE: Cattering po civilni poroki 26.1.2010 11:47:15
|
|
|
|
IsabellaLana
|
To bom imela po civilni poroki, tok, da se greva midva slikat, svatje pa da mal na hitro pojejo, popijejo, da bodo lažje zdržali potem še 3 ure do fešte.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?