Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Špela&Staša je zdej sabi al saba01 :)
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:54:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Anaelisa se je preselila in doma nima neta, v službi ima pa gužvo.
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:55:48
|
|
|
|
ZARA
|
Jst pa tjulo pogrešam!! Kje je pa ona :zmeden2:??
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:02:14
|
|
|
|
corfu
|
Bagi - Baldi, sploh nisem dobro videla se opravičujem.
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:19:51
|
|
|
|
Baldi
|
Tale naslov pa kr seka vn in sama emimnentna družba tako, da … evo mene. Vrnil(i) sem(smo) se v nedeljo zvečer. Pred odhodom me je mučila predpotovalna mrzlica in :hudicek: veliko dela v službi. Sedaj pa me mučijo po(porodni)potovalni krči, ker je blo tko fino, da ni za govort in seveda spet :hudicek: veliko dela v službi. Ko bom imel kaj več časa, pa več o … Pikaču nč ne bo. Trenutno imam (:love::duda:) za kratko popestritev drugo. Ime ji je »ANA«. Da ne bo pomote, naj povem še priimek: »DESETNICA«. Mogoče kdaj drugič:ups::). Še dobro, da si razčistila, da je Baldi on, kajti v nasprotnem primeru, bi imela na tem forumu precej težav:ups:. Pomembno je, da midva »neki mava«. Še kratka obnova: prste stegvou; štopau; klobasou; huda al bina; madona, res je bil ta narobn prst:sloncek: LP :pujs: Tudi jaz sem Vas, pogrešal :zmeden2:
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:23:59
|
|
|
|
india
|
O Baldi, hojla! Pikaču, a mene pa nisi nič pogrešala??? Bom jokala!!!:((:((:((:((
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sram vas bodi babnce bozga človeka ste obrale!!:grrr:
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 18:10:02
|
|
|
|
.ču
|
Miska01:)seveda sm te:love:nč jokat,sam ko sm enkrat začela naštevat imena,je en cajt šlo,....poj je pa samo black out padu... Neva6 obiranje je blo dobronamerno,tko da ne se jezat... BALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,ko prideš k seb pa hitr stresi kakšno iz tvojga rokava,...pa ne uno,da neki mava:)....
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 18:11:59
|
|
|
|
baguSka
|
No pa si ga dočakala 'svojga'.:)-
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?