...kot že naslov pove, iščem kostum Winx-Bloom, za pusta za našo 4-letnico, v BC nimajo, v Merkatorju pa tud še niso nič imeli prejšni teden, če jih je kodo kje videl, bom vesela vsakega nasveta...
lp
kasso -> RE: kostum Winx (26.1.2010 9:07:58)
Jaz sem videla le v sparu za na učke od winx...kostuma pa nikjer.
...hvala, bom šla pogleat če v Domžalah že imajo, čeprov mi je cena precej huda...
Meni se je tudi zdela huda. Še sreča, da želi biti mala pod vsakim pogojem princeska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
borci -> RE: kostum Winx (26.1.2010 9:51:55)
Ne vem točno za velikost, ampak mislim da nekje od 3-8. Lahko pa pogledaš na njihovo spletno stran www.toyscenter.it (volantino promo carnevale) - ne znm nardit aktivnega linka. Sicer ne piše velikost (vsaj tu ne) ampak da vidiš. Mi smo našemu kupli Supermana tu, ta mala pa je dobila iz Hoferja princesko.
kasso -> RE: kostum Winx (26.1.2010 10:08:07)
IZVIRNO SPOROČILO: borci
Ne vem točno za velikost, ampak mislim da nekje od 3-8. Lahko pa pogledaš na njihovo spletno stran www.toyscenter.it (volantino promo carnevale) - ne znm nardit aktivnega linka. Sicer ne piše velikost (vsaj tu ne) ampak da vidiš. Mi smo našemu kupli Supermana tu, ta mala pa je dobila iz Hoferja princesko.
Hvala, sem našla na prvi strani kataloga [sm=smiley1.gif]
Baby -> RE: kostum Winx (26.1.2010 14:19:57)
Jih imajo v Mercatorju, videla danes, cena je mal čez 30 EUR
janjja -> RE: kostum Winx (31.1.2010 13:13:04)
Pred dvemi tedni sem ga kupila v intersparu v celje, bil je zadnji zanj pa sem dala 50€!!!! Pač znajo služit nimaš kaj, je pa Flora in vključena oblekca, gamaši in krila, lasulja pa se prodaja posebej in to še za dodatnih 20 €!!!
wii -> RE: kostum Winx (31.1.2012 21:46:30)
Pozdravljene, tudi sama iščem kostum Winx za hčerko. Najrajši ima Bloom, pa potem so druge. Sem iz MS in tukaj ga ni mogoče nikjer dobiti. Povejte mi ali mogoče pošilja ta www.toyscenter.ittrgovina po pošti? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Borci ali še vas nese kaj pot tja čez, pa kakšne številke imajo? Hvala vam in lp
.sara. -> RE: kostum Winx (3.2.2012 8:29:14)
Da še tukaj napišem..........bi imeli kostum za fantka, 19m je star, kakšen dvodelni, lahek, da ga lahko ima tudi v vrtcu. Mogoče kakšen majhen spiderman?