Mnenja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

TAŠKI -> Mnenja (25.1.2010 22:04:30)

Bom vprašala kar tukaj za mnenja! Moževa sestrična je strašno vsiljiva ženska.V otroštvu sta ogromno časa preživela skupaj sedaj jo pa moti ,da se ne more vtikat v najin odnos!Namreč povedala sem ji že odkrito,da mi ni do prijateljstva z njo!Mož se sicer sedaj malo druži z njo a ona na vse kriplje pritiska ,da bi bila še vedno v središču pozornosti!Mož ni odločen meni pa ni vseen ,ker mu najedam glede nje!

Anonimen -> RE: Mnenja (25.1.2010 22:08:22)

IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI

Bom vprašala kar tukaj za mnenja! Moževa sestrična je strašno vsiljiva ženska.V otroštvu sta ogromno časa preživela skupaj sedaj jo pa moti ,da se ne more vtikat v najin odnos!Namreč povedala sem ji že odkrito,da mi ni do prijateljstva z njo!Mož se sicer sedaj malo druži z njo a ona na vse kriplje pritiska ,da bi bila še vedno v središču pozornosti!Mož ni odločen meni pa ni vseen ,ker mu najedam glede nje!

vse lepo in prav, sam ona verjetno hoče obdržat prijateljske stike s tvojim možem, ne s tabo - in še ljubosumna ne rabiš bit na njo, ker je sestrična

TAŠKI -> RE: Mnenja (25.1.2010 22:14:03)

ne razumeš vse lepo in prav naj ima odnos sam ona se odkrito vtika v najin zakon!

Anonimen -> RE: Mnenja (25.1.2010 22:15:53)

ne razumem glih - boš pa morala kak konkreten primer dat

mika -> RE: Mnenja (25.1.2010 22:19:18)

IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI

ne razumeš vse lepo in prav naj ima odnos sam ona se odkrito vtika v najin zakon!

A potem ne more sprjet, da je poročen? Da ni več ona tista, s katero je preživel veliko časa?
A mu govori proti tebi?...nekaj napiši, ker si lahko vsaka razlaga po svoje in ne boš dobila vzpodbudnih odgovorov.

Stran: [1]