novica ob rojstvu otroka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mišika -> novica ob rojstvu otroka (30.6.2005 12:43:08)

vem da se je o tem že govorilo, pa ne me kregat, rabim namreč kakšno dobro sporočilo ali verz, ki bi ga kot SMS poslala prijateljem ob rojstvu otroka iz porodnišnice, nočem da mi non stop zvoni GSM in bi me zasuli z vprašanji, zato bi jim rada sama sporočila veselol novico, ko bom sama to želala. Iskala sem z iskalnikom pa nisem nič našla.Pomagajte mi z idejami, Hvala že vnaprej, LP mišika

marta2 -> novica ob rojstvu otroka (30.6.2005 13:12:13)

Ko sta se moji lepotički rodili, sem napisala SMS približno takole:

V veliko veselje mamice ... in očita ... sva se včeraj ob .. uri rodili v postonjski porodnišnici. Težki sva ... in ... ter dolgi ...g in ...g. Komaj čakava, da vas spoznava. ... in ...

SMS sva poslala vsem sorodnikom in prijateljem in telegrami so začeli deževati iz vseh strani, mene pa še vedno oblijejo solze, ko se spomnim na te trenutke.

LP Marta:sloncek::sloncek:

LARIKA -> novica ob rojstvu otroka (30.6.2005 15:11:17)

Full lepo. Tudi mene so zdejle hotle solzice zalit- pa se moram zaržat glede na to da sem v službi.

Drugače pa res zelo lepo in iz srca čestittke

Mina1 -> novica ob rojstvu otroka (30.6.2005 15:15:15)

Jaz sem pri drugem:modri: tole napisala:

"Mamici v veselje in atiju v ponos, na svet je prijokal fantek ... brez zobkov in bos: 18.2.2005, 3.390 kg in 51 cm. Pa-pa moje in atijevo ime."

pa-pa Mina1;)

mišika -> novica ob rojstvu otroka (30.6.2005 15:20:15)

zelo lepo, mi je všeč, nekaj takega bom tudi jaz sporočila znancem in sorodnikom. Hvala obema.

Stran: [1]