Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 9:48:17
|
|
|
|
Raho
|
Evo, naš je tudi bolan. Ampak on spije vse. Pa še vsi isrupi so mu dobri. Tamala pa je tako ali tako danes na vso silo zrava hotela Calpol
|
|
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 9:54:06
|
|
|
|
mika
|
Rija, fajn da ste jo odnesli brez krča. Mogoče je sine že izven tega obdobja in upam, da ste s tem zaključili. IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, naš je tudi bolan. Ampak on spije vse. Pa še vsi isrupi so mu dobri. Tamala pa je tako ali tako danes na vso silo zrava hotela Calpol Moja si je enkrat zdrava, privoščila žlico Calpola, ker ji je dober. Sva imeli konkretno šolo, da je to zelo nevarno, tako da je ne mika več.
|
|
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:03:03
|
|
|
|
uškinamama
|
Še ena , ki ima otroka tabletomana . Sicer mi je lepo zadnjič Rija razložila, da če otrok zahteva tableto proti holesterolu in sirup proti revmi, da je skrajni čas, da gre v vrtec . Rija & Raho upam da se juniorja čimprej pozdravita.
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:11:02
|
|
|
|
rija
|
jaz tudi. zdaj mu je svečka prijela, moja kavica gre h koncu in grem igrat fuzbal. mamo družinski turnir
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:12:43
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Še ena , ki ima otroka tabletomana . Sicer mi je lepo zadnjič Rija razložila, da če otrok zahteva tableto proti holesterolu in sirup proti revmi, da je skrajni čas, da gre v vrtec . jaz bom hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
|
|
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:12:49
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz tudi. zdaj mu je svečka prijela, moja kavica gre h koncu in grem igrat fuzbal. mamo družinski turnir naš zadnji razširjenodružinski fuzbal se je končal s prebito brado , tako , da prosim umaknite vse nesramne police, ki male otroke poškodujejo
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:17:31
|
|
|
|
rija
|
neee...mi mamo tisti leseni fuzbal....kot po gostilnah
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:19:37
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Še ena , ki ima otroka tabletomana . Sicer mi je lepo zadnjič Rija razložila, da če otrok zahteva tableto proti holesterolu in sirup proti revmi, da je skrajni čas, da gre v vrtec . jaz bom hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ti se kar smej, mali je na pregledu pri treh letih rekel medicinski sestri, da ji ni treba mu zmeriti pritiska, ker ga imata z nonotom sto. In to je v redu. . Ni kaj septembra v vrtec.
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 10:34:05
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Še ena , ki ima otroka tabletomana . Sicer mi je lepo zadnjič Rija razložila, da če otrok zahteva tableto proti holesterolu in sirup proti revmi, da je skrajni čas, da gre v vrtec . jaz bom hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ti se kar smej, mali je na pregledu pri treh letih rekel medicinski sestri, da ji ni treba mu zmeriti pritiska, ker ga imata z nonotom sto. In to je v redu. . Ni kaj septembra v vrtec. tvoj mali je pa res faca
|
|
|
|
RE: Nujno: kisovi obkladki pri vročini? 26.1.2010 13:50:21
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija neee...mi mamo tisti leseni fuzbal....kot po gostilnah Pol se lahko enkrat pomerimo , pa da vidimo kdo več trenira
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?