Sunny77 -> Kdaj se pojavi ta "vgnezditven" izcedek (25.1.2010 17:33:12)
|
Pozdravljene punce! Verjetno odpiram že miljontič prediskutirano temo, pa vendar, če se kateri da odgovoriti... Brala sem o tem "vgnezditvenem" krvavenju,... No v soboto sem po cca. 12-13 dnevu od "ev. zanositve", naletela na zelooo malo pobarvane (bledorozaste) sluzi...vsega skupaj je bilo za en pljunec in opazila sem jo le na papirju, ker sem bila pozorna. Od takrat pa nič več...no čez 2 dni imam za dobit M. (načeloma točno 28 dan, kot je to pri meni v navadi),...ker imam za sabo že 2 splava, sem se te sluzi mal prestrašila , češ "kaj pa če sem noseča in se bo spet zgodovina ponovila"....no pa sem naletela na to "vgnezditveno sluz" - a bi to lahko bilo to??? Čudno je to, da me prsi ne bolijo kot je to ponavadi pred M., torej nekako se mi zdi da ne morem biti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ali??? Vem, kompliciram, ampak a je možno da je to povezano tudi s kakimi G. težavami? Itak da je pri meni bel izcedek vseprisoten vedno... Hvala vam v naprej, Lp, S
|
|
|
|