Arwenko -> RE: Poroka v Zdravilišču Laško (3.2.2010 20:57:30)
|
Jaz sem bila gost na eni izmed porok tam. Zame, organizacija izredno na nivoju, od dekoracije, do hrane, postrežbe, brez pripomb. Tudi za obred v parku, zelo lepo pripravljeno, vsi prijazni. Vem, da je nevesta vse naročila tam, tudi svoj poročni šopek, itd. in res je bilo super. O ceni kot gost vem žal bolj malo, ampak kot vem za druge dogodke so meniji zelo zmerne cene za zelo dobro kvaliteto. Edino eden zame zelo moteč dejavnik, zaradi katerega se nikoli, res nikoli ne bi poročila v Laškem. To je na desetine naključnih sprehajalcev, deloma v kopalnih plaščih, ker je park v katerem poteka obred pač javne narave. Zraven tega so bili nekateri tako predrzni, da so se postavili direktno za matičarja, kakšne 3-4m za njim. Mislim meni je bilo to grozno no, če že opazuješ dogajanje, potem vsaj diskretno. Enaka situacijo potem ko smo šli v sam objekt kjer je bila večerja, tam okoli recepcije en kup gostov hotela, ki so se zgrnili kot kakšni grupiji in firbcali kak zgleda nevesta. Meni je to grozno moteče, tistih, ki pa jih to ne moti, pa mislim da bodo v Laškem zelo zadovoljni.
|
|
|
|