arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hm, ko tole berem je malce podobno moji zgodbi....midva pa ne sexava, ker meni ni več do tega, si ne želim moža, niti ne pomislim na sex z njim, ni mi do njegovih dotikov itd....od začetka pač nisem bila zaljubljena in sedaj se mi tole maščuje, a zaradi otrok, se ne premaknem nikamor. On bi takoj z mano, a ko sva se nekaj časa nazaj počila, seveda besedno, sem mu rekla, da mu ne dam nikoli več in če je še vedno pripravljen biti v taki vezi....pa je rekel, da ja, ker me ima rad.....ok, meni pa se sexa z drugimi moškimi, z mojim pa mi res ni no. Z drugimi pa bi bila, to me pa ful vleče in verjetno prej ali slej bom.....mah pomoje je moj čuden, da si druge ne najde, a o tej varianti noče slišat.....jaz bi bila takoj za odprta razmerja....no, da skrajšam zdej je več kot dve leti, ko nisva in meni niti na kraj pameti ne pride, da bi mu dala....čudna jaz? čuden on? mah....se pa sicer ogromno pogovarjava, veliko komunicirava, se res da živet z njim, samo sex je na drugem planetu, ne pa pri nama doma..... a smem izvedet,zakaj sta skupaj?..Oziroma,zakaj si se v zvezo sploh podala?