aurora28 -> RE: Mirena-pomoč (8.2.2010 17:12:53)
|
Jaz sem se z mireno tudi redila, apetit je bil nenormalen, nenehtno sem bila napihnjena, čeprav to sem še zdaj (kandida), glavni krivec pa je bila izguba menstruacije. Jaz se nisem počutila normalno, ker odkar sem rodila nisem imela menstruacije in tega je vsega skupaj trajalo 18. mesecev. Zdaj nimam več mirene in se bolje počutim, menstruacija je točna na 25. dni in traja do 5. dni. IZVIRNO SPOROČILO: aneja1 Pozdravljeni! Prosim za pomoč.....pred 14-dnevi sem si dala vstaviti mireno, in od takrat imam krče (podobno menstrualnim), niso sicer v taki hudi obliki, ampak vzamem kaj proti bolečinam.....pa tudi rahla krvavitev je.... Zanima me če je imela katera podobne izkušnje in če je to sploh normalno ali bom morala nazaj? Sem nekje prebrala, da je dokaj normalno....Kako dolgo je trajalo, če je katera imela podobne izkušnje? hvala vam..... Te krvavitve so normalne, ker je mene nanje opozoril ginekolog. Pri nekaterih znajo trajati nekaj tednov, vse dokler se ne vzpostavi hormonsko ravnovesje. Če bolečine niso prehude, potem še nekaj časa počakaj, da vidiš kako in kdaj se bo stanje uredilo, če pa te bo nenehtno bolelo, pa pojdi nazaj, da ginekolog pogleda, da je mirena pravilno vstavljena, ker poznam kar nekaj primerov nepravilno vstavljene mirene. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
|