Priklop tel.priključka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

pupika -> Priklop tel.priključka (25.1.2010 8:00:12)

Pozdravljene punce, zanima me če ima še katera probleme s telekomom in sicer s priklopom za telefonski priključek. Namreč mi se že dve leti trudimo, da bi dobili tel. priključek, pa mi na telekomu zagotavljajo, da mi ne morejo nuditi interneta zaradi prezasedene centrale v našem okraju. Zadnje čase pa dobivam podatke od sosedov, kako so lahko dobili internet preko tel. priključka. Sem tako jezna, ker vedno na vsakih par mesecev podajam preverbo na telekomu, pa vedno en in isti odgovor, da oni meni lahko zagotovijo samo telefonske pogovore. So pa v našek kraju pred parimi meseci eni dali novi priključek k novogradnji in tako dobili internet, telefon , 2*TV, mi pa niti enefga interneta ne moremo dobit. Kam se lahko še obrnem, ker na telekomu v našem kraju, kjer imajo za razširitev centrale, se mi že par tednov noben ne javi.

Nixxa -> RE: Priklop tel.priključka (29.3.2010 15:26:37)

Če potrebujete le telefon (in ni nujno, da je standardni telefonski priključek), se obrnite še na T2, kjer lahko naročite tudi IP telefon (v primeru, da so do vas speljali optiko).

Stran: [1]