Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pogruntat v kaki legi je otroček.. 24.1.2010 22:23:50
|
|
|
|
Petka09
|
Jaz sm recimo vedla (sicer tudi s pomočjo vsakokratnih UZ-jev) da je z glavico navzdol in to tako, da sem čutla njeno rito, da mi jo rine pod rebra. Aja, samo to potem v višji nosečnosti, ko so se že prav bunke izbočile na trebuhu. sem točno vedla, da rit rine pod moja rebra, ker je bil tak top občutek. Brce sem pa čutila spodaj, da me je včasih mehur zabolel.
|
|
|
|
RE: kako pogruntat v kaki legi je otroček.. 25.1.2010 10:09:32
|
|
|
|
marantz
|
Naja78, jst ti toplo priporočam da greš na samoplačniški UZ v zadnjem mesecu nosečnosti. Da te ne bo presenetil CR, tako kot je mene.
|
|
|
|
RE: kako pogruntat v kaki legi je otroček.. 25.1.2010 13:46:15
|
|
|
|
slovenka
|
U, madonca kaka beda. Moja prva pupa je bila do 35. tedna sede notri, pa me je zato G vsakih pogledala na UZ-ju, da je preverila lego. Sva že čist obupale, potem pa je na pregledu v 37. tednu imela glavo dol. Ma kaj se grejo, no? A ne bi ti na naslednjem pregledu vprašala, če ti lahko lego preverijo? Moj drugi dojenček sedaj tudi še sedi, pa sem tudi že imela MF. Bomo videli, kako dolgo še... upam, da se čimprej obrne...
|
|
RE: kako pogruntat v kaki legi je otroček.. 25.1.2010 23:29:30
|
|
|
|
JanaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Jaz sm recimo vedla (sicer tudi s pomočjo vsakokratnih UZ-jev) da je z glavico navzdol in to tako, da sem čutla njeno rito, da mi jo rine pod rebra. Aja, samo to potem v višji nosečnosti, ko so se že prav bunke izbočile na trebuhu. sem točno vedla, da rit rine pod moja rebra, ker je bil tak top občutek. Brce sem pa čutila spodaj, da me je včasih mehur zabolel. Jaz imam sedaj čisto podobne občutke kot si ti opisala in G mi je v 35. tednu potrdila, da se je otroček obrnil z glavico dol. Pred tem, ko je bil otroček v medenični vstavi sem premikanje občutila nekako drugače. No upam, da bo sedaj do finala počakala obrnjena na glavo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2010 9:41:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?