saratanja -> kako zmorete ???? (30.6.2005 10:27:38)
|
!Hola! Danes sem, ko da bi me kakšen buldožer povozil. Sedim v službi in buljim v papirje, pa se mi sam pikice pred očmi pojavljajo. Tole je moj drugi teden v službi po porodniški. Se že tolažim da je petek....auuučč, mislila sem napisat četrtek, pa mi že možgani malo štekajo. Bo treba še eno :kava:....hm že tretjo to jutro:( Sva imela s Samotom prav pestro noč. Zvečer lepo ob pol devetih spat in je spal ko polhek do enajstih, ko sem jaz hitela kolikor toliko stanovanje usposobit za naslednji dan. Potem pa ko sem se ulegla....ah, sem že slišala vzdih in se je začelo.... je bilo treba dudo popravit, pa čaj dat...pa potem še to ni zaleglo in je dobil kar stekleničko mleka. Smo potem spali kakšno urico dve in evo mi spet rogovilimo in se premetavamo po posteljici, pa vstajamo, pa mamo kličemo....ah, in smo ponavljali vajo. Pa malo dude, pa čaja...še k sebi v posteljo sem si ga dala, da bi se malo uspaval (ufff, sploh nisem opazila kolk velik je že postal tale naš mulc, ko mi je zasedel pol postelje..je bil pa še zmeraj taaaaako mehak:) ) No potem pa spet nazaj v posteljico...oh to je trajalo glih pol noči, dokler mu nisem na koncu dala še eno stekleničko mleka.:ups: Zdaj pa res ne vem al je mogoče res tooooliko lačen, mogoče se ne zna drugač uspavat.....ali pa je to posledica, da mu čez dan manjkam, pa me potem potrebuje toliko več ponoči. Sam jaz takihle noči (jih je zmerej več) ne bom zdržala prav veliko. Je treba ob šestih vstat, pa potem služba, pa potem šibat domov kuhat, pa poskušat bit čim bolj z malim tam do večer (ko je še tako malo časa), pa potem pospravit, pa.... hmmm....ja res ne vem kako zdržite? Kdaj se pa človek spočije? O pa groza, a si morete mislit, da ob vsem tem pomankanju časa razmišljam še o enem malem :duda: . sigurno so se mi že možgani skisal:(
|
|
|
|