naja78 -> RE: Je vzrok vrocine v izrastu zob? ... (24.1.2010 21:33:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Jaz sem pa prepričana, d a otrok tako visoke vročine od zobka v večini primerov ne bi dobil. Če je vročina, se nekje v telesu nekaj dogaja. Vnetje ali karkoli že. Imunski sitem je aktiviran in deluje. Da bi od izraščanja zobka imel tako hudo vnetje, bi mu morala že osmica rinit pod sedmico ali kak zob res narobe ven rinit. Gotovo da je otrok lahko siten ali nerazpoložen, saj je zoprno, ko ti zob ven rine. Vročino pa ima navadno od viroze ali česa drugega, recimo bakterije... Vročino en dan ali dva imet.... to ni neka redkost. Moj ta velik je imel pogosto en dan vročino 40, drug dan 38,5, tretji dan nič. Pa tudi pri petih letih enako. Pa je imel že zobe. Ni bil to vzrok, vzrok je bila viroza in srečni smo bili lahko, da je tako hitro preboleval vse skup, kadar je bila te vrste viroza. Meni se zdi, da od zobkov dobit vročino ni pogosta stvar, da je po zakonu povprečja veliiiiiiiiiiiiikoooooo več možnosti, da ima otrok neko bolezen. se strinjam z gino! izraščanje zob ni patološki proces,zaradi katerega se pojavi vročina.to je res in drži kot pribito. lahko je viroza,itak z vročino,katere posledica pripomore k bolj prekrvljenim dlesnim in pomaga izrasti zobek.to pa ja.kaj vam niso niti na materinski šoli povedali??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]vsaj tam je malo zdr.vzgoje. drugače pa bi glede na to da odklanja hrano šlo lahko tudi za neke vrste slinavko,če se res slini.lahko pa nič od tega.malo počakaj ,če pa ne bo primerne hidracije pa k P.
|
|
|
|