Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 9:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ful različno. tut kak teden al pa dva. pr ns enga čakamo že en teden pa je pomoje sam še en mikron pod površjem :) lp, lara
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 9:51:33
|
|
|
|
Bejba
|
Hvala za tolažbo, Lara :((:zaspan::((.
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 10:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
a je sam hribček še bave dlesni al je že tak ful belo pa napeto?
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 10:03:11
|
|
|
|
lex
|
Ali pa tudi ne! Mi smo ga dva dni otipali spodaj, nato je bil pa kar naeenkrat zunaj!
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 11:03:34
|
|
|
|
Bejba
|
Ma pojma nimam Lara, ker mi mali falotek ne pusti pogledat - skoz jeziček steguje. Čutim sam ful hribček :zmeden:.
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 11:26:42
|
|
|
|
BONI*
|
Pri nas je bilo neprespanih noči konec po enem tednu, ko je zobek končno prikukal ven. No, potem pa je Luka zbolel, pa spet nismo spali, zdej je zdrav, pa je očitno že nov zobek na pohodu, pa spet bolj slabo spimo:zmeden: Lp, Boni
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 11:29:17
|
|
|
|
BONI*
|
A ja, pri nas se je zobek pod napeto dlesnijo videlo že en teden prej(je prav belo prosevalo skozi), preden je potem ven pokukal.Čutilo pa se ga ni vbistvu nič. Lp,Boni
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 19:42:07
|
|
|
|
Bejba
|
Boni, vas pa res daje vse po vrsti kaj :zaspan:. Saj bo minilo pravijo - tja o 18. leta :)-. Nam je danes pediatrinja rekla, da bo kmalu :zmeden2:. No ja, bomo videli. LP; B
|
|
|
|
Koliko časa rabi zobek? 30.6.2005 21:20:00
|
|
|
|
BONI*
|
Wrong! Pravijo, da do poroke bo že dobr:)- Lp, Boni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?