Anonimen -> Sterilizacija?? za-proti (23.1.2010 12:07:42)
|
Pozdravljene, pričakujem drugega otroka in ker sva se z možem odločila, da bo zadnji sva premišljevala o trajni kontracepciji. Naj povem, da imam visok pritisk in tabletke ne pridejo v poštev, mirena hm.. kar nekaj jih poznam, ki imajo z njo same probleme, kondomi pa... Edina opcija je potem sterilizacija, poleg tega da imam zelo neredne cikluse in tiste varne dni in coitus interruptus odpadejo, pa itak niso sigurne metode. Sedaj pa vprašanje za tiste, pri katerih so opravili ta poseg. Zanimajo me predvsem občutki, kakšni so bili, če sploh so bili prisotni stranski učinki, vam je bilo kdaj žal,..?? Glede na to, da me čaka druga sekcija, ki se hitro bliža nimam več veliko časa, ker bi potem to opravili kar med sekcijo. Vem, da je drugače pol leta časa do posega, da v tem času premisliš, a kot pravim sem tik pred rokom in če bi se odločila za poseg bi storila to sočasno z porodom oz. CR. Me pa spremljajo mešani občutki. Ne da se ne bi počutila več kot ženska, samo tako.. Sem pa že skoraj v 40. letu, tako da.. Hvala za odgovore in lep pozdrav.
|
|
|
|