spet jz - tokrat alergija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 8:31:58)

No prejle sem vam tarnala zaradi slabega počutja, glavobola, bruhanja in vročine, zdele sem pa po nogah opazila še neko alergijo - kot da bi me koprive popikale. Srbi in bolj kot praskam, več je teh pikic...bom kar k zdravniku poklicala

LE&TA -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 9:27:45)

Nisi edina, tud jst sem mela hudo alergijo, sej o tem sem že pisala, ko da bi me koprive opekle, ful mehurjasto. No kasnej pa sem mela tud neki tacga sam dosti milejše! Po nogah so se mi pojavle rdeče pikice, čisto drobne in srbelo me je ful. Nisem šla nič k zdravniku. Po moje je blo od sonca! Sam nič praskat, pa če greš ven se obleči dolge hlače!! Pol se mi ni pojavlo več. Pravjo da se sam enkrat, pol pa je v redu. Sem mela pikice kr neki dni!

Če se ti pa širi, tko se je meni taprvič, ko me je taka panika zgrabla, pol pa kr k zdravniku, boš dobila kake tablete, neki ti pač dajo. Jst sem takrat vzela sam eno, pa sem bla drug da čist OK. Sem mela pa res grozne noge, ko da bi cela padla u koprive. Mi je žal ker se nisem slikala!!

Vse bo OK, boš vidla. Da boš bolj mirna pa le pejd zdravniku pokazat!

Sporoči kako se bo odvijalo!!

Lep dan!:rozica:

rija -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 9:31:08)

Joj, caffe, danes so se pa same hude stvari nate spravile!

Nannn -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 10:45:47)

caffee a si bla kaj na soncu?Jest mam ze dve leti alergijo na sonce in tocno take pikice po telesu kot ti...letos ne smem jest Flonidana in tako sem cela v pikah...hudo res...na morju je bilo najhuje :((

Moramo pac zdrzat brez tablet...vse za nase pikice...

LP Nannn 9nebesa

gramec -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 10:46:31)

Oj,

jaz sem tudi imela taksno alergijo kot da bi me koprive popikale - Koprivnica. Je nenormalno srbelo in bolj kot sem se praskala vec jih je blo in vecje so bile.... in sem dobila na Golniku neke tablete Tifol. Vendar takrat se nisem bila noseca in mi niso skodile, drugace pa mislim da te skodijo v nosečnosti.

Ce te ne bo minilo pojdi takoj k zdravniku.

Meceno -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 11:20:17)

Idi v lekarno po hladilno mazilo, to nič ne škodi, ne bo več tako srbelo, mislim da niti ni tako draga, lahko pa greš kar k svojem os.zdravniku in ti jo bo napisal na recept.
Takšne pikice lahko tudi od kakšne nove kreme nastanejo, oz če ji rok poteče ( nap. za sončenje ,..)
Jaz os. sem alergična tudi na mandeljevo olje, ....
Poskusi pa res z hladilnim mazilom ;)

Lp Meceno

Meceno -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 11:24:17)

gramec

A si ti sigurna da si imela koprivnico ?
So ti tako rekli pri zdravniku ?

Nannn -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 13:05:45)

caffee jest se namazem z Aloe Vero in mi malo umiri zadevo...

gramec -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 14:53:20)

Ja res sem jo imela. Zal potrjeno. Sem bila hospitalizirana en teden na Golniku.
In ne bi jo rada spet dobila, ceprav so mi rekli, da se zna pojavljat.
Pa raje ne bom govorila kaksne muke sem dozivljala od srbenja. Too much.

Anonimen -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 15:30:44)

Uh..mislim da ni koprivnica..sej če pustim pri miru je dobro, samo praskat se ne smem...

LE&TA -> spet jz - tokrat alergija (30.6.2005 18:11:58)

Gramec, Tifol tablete ne škodijo v nosečnosti, nasprotno, jst jih jemljem , to je folna kislina!!!!!!!

gramec -> spet jz - tokrat alergija (1.7.2005 8:22:45)

UPs, se opravičujem. Nisem mislila Tifol ampak Telfast (antihistaminik, jemala 180mg 2x na dan).
Sori, ja vem da je Tifol folna kislina, sem jo tud sama jemala.

Stran: [1]