endrina -> RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožice na lulčku dol (2.2.2010 11:41:13)
|
No pri ta prvem imamo super izkušnjo. Tako kot večina izmed vas sem mu samo na rahlo povlekla kožico dol, ne preveč, mu lepo umivala lulčka, dokler nismo pri 6 mesecih šli na sistematskega, pa je pediater rekel, da bi mu že morala glavica v celoti ven gledati. Zgleda da mu jaz nisem pravilo to raztegovala, zato je pri enem letu sledil poseg - pediater mu je lulija nasprejal z neko protibolečinsko zadevo in kožico potegnil na silo dol. Zgledalo je naravnost grozno. Mali je kričal od bolečin, da so se mi kar solze ulile po obrazu. Sledile so 3 neprespane noči - mali je kričal vsakič ko se je polulal v pleničko. To so bili moji najbolj grozni dnevi v življenju. Tako da... jaz vam toplo priporočam - raztegujte, telovadite, naj vam ne bo nerodno, najbolje po kopanju ali pa v banici, ko je vse mehko, otrok vam bo že pokazal kdaj mu ne bo več pasalo oz. do kot mu lahko potegnete dol, ko bo postalo neprijetno, bo vam že dal vedeti. Bolje vsaki dan malo, kot pa pri enem letu krićanje od bolečin.
|
|
|
|