|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožic...
24.1.2010 12:21:27   
mini86
ko se kopate in je use razmočen povleči dol..lahko da bo pol kasneje rdeče in takrat lahko z bepantenom namažeš..je pa kolegica dol vlekla pol je pa to kr mau opustila in se je tamaumu začel nazaj zaraščvat..potem je spet redno in je zdj spet ok..baje da če mal zakrvavi da ni panike..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožic...
24.1.2010 22:11:20   
naja78
mažite z bepantenom,kakim otroškim oljem....pa saj ni nič to.ja malo je vseskupaj ampak nič jih ne boli-tam do 6 meseca,potem pa lahko začnejo zganjat halo.
ti sam gor pa dol dajaj.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožic...
24.1.2010 22:12:18   
naja78
aja-če zakrvavi ni panike.lepo umiješ,namažeš in zjutraj ponoviš.vsaj 1x na dan.in nič bat.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožic...
1.2.2010 14:45:00   
Taddy78
Tudi jaz sem poslušala druge in nisem vlekla...poba je star 4 leta in še mu nisem videla glavice.
Vsak pregled pri P je bil extremni, saj ko mu jo je povlekla dol, mu je vse spokalo do krvi, potem pa smo 2 dni rabli, da smo lulčija spravli k sebi, da ga ni več bolelo.

Ko sva pri 3.letih bila v bolnici zaradi uroinfekta (bilo je ful mrzlo, mali se je polulal v hlače, tast pa ga več kot 1 uro ni peljal domov preoblečt), smo že bili na tem, da bo šel na rezanje, pa je pol urolog bil proti. Ima pa zelo dolgo in ozko kožico.



(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: vprašanje za tiste, ki niste vlekle kožic...
2.2.2010 11:41:13   
endrina
No pri ta prvem imamo super izkušnjo. Tako kot večina izmed vas sem mu samo na rahlo povlekla kožico dol, ne preveč, mu lepo umivala lulčka, dokler nismo pri 6 mesecih šli na sistematskega, pa je pediater rekel, da bi mu že morala glavica v celoti ven gledati. Zgleda da mu jaz nisem pravilo to raztegovala, zato je pri enem letu sledil poseg - pediater mu je lulija nasprejal z neko protibolečinsko zadevo in kožico potegnil na silo dol. Zgledalo je naravnost grozno. Mali je kričal od bolečin, da so se mi kar solze ulile po obrazu. Sledile so 3 neprespane noči - mali je kričal vsakič ko se je polulal v pleničko. To so bili moji najbolj grozni dnevi v življenju. Tako da... jaz vam toplo priporočam - raztegujte, telovadite, naj vam ne bo nerodno, najbolje po kopanju ali pa v banici, ko je vse mehko, otrok vam bo že pokazal kdaj mu ne bo več pasalo oz. do kot mu lahko potegnete dol, ko bo postalo neprijetno, bo vam že dal vedeti. Bolje vsaki dan malo, kot pa pri enem letu krićanje od bolečin.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Ime otroka
Shilou

.

Miha (32%)

Nel (15%)

Matic (36%)

Matija (17%)


Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!