marjetica8 -> RE: Še vedno stiska pesti (24.1.2010 18:20:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: seru metulj333 in marjetica8, pa sta imela cel dan rokici stisnjeni v pest? Naš malček lepo prijema igrače in jih lepo odpira, ko se igra. Pesti dela predvsem, ko go nosimo na rokah. Se je potem popolnoma popravilo in sploh ne delata več pesti? Počel je isto kot tvoj. Lepo je razpiral rokice, ko sem mu dala kako igračo, jo je lepo prijel. Je pa res vedno imel raje ropoduljice, ki niso okrogle oblike - take, ki jih lahko lepo prime. V razvojni nam je razložila da to zato, ker lahko, ko tako ropotuljico prime, roko spet stisne v pest. Tako se počuti dobro. Tud naš je stisnil pesti vedno, ko sem ga vzela v roke, al pa tud ko sem ga kopala. Če sem mu probala razpret, ni šlo. tudi v komolcih je mel zakrčene rokice. Zdej je dosti izvenelo, sam pri 9m še vedno ne zna zaploskat - se sploh noče naučit in niti ne pusti da bi jst z njegovimi rokicami zaploskala. Niti več nimam ideje kako ga naučit[sm=smiley13.gif]. Drugače pa tudi naš po vojaško preplazi celo stanovanje! Glih včeri sem mu šla kupit stajico, ker drugače ne morem nč več nardit po bajti[sm=smiley36.gif]! Kar se tiče mentalnega razvoja, sicer ne zna zaploskat, zna pa pokazat kje se ugasne lučka, zna dat mami "buc", zna dat five z rokico[sm=smiley36.gif] itd...Mami 26 in seru, pejta v razvojno. Nč ne košta, pomaga pa zelo!
|
|
|
|