menstruacija? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

anitaz -> menstruacija? (30.6.2005 7:49:03)

Ali je možno da po treh mesecih polnega dojenja dobim menstruacijo???Me že ene dva dni tko čudno v trebuhu "šraufa" kot je me včasih,ko se je pripravljalo da jo dobim?Kako pa vem da ni?Da je čišča?Men je to čist isto...:zmeden2:

Hvala!!!

Anita

sarči -> menstruacija? (30.6.2005 7:56:44)

Ja je možno,jest sem jo dobila po petih mesecih,imela sem jo pred 14 dnevi,danes pa spet:hudicek::hudicek::hudicek:::grrr::grrr::grrr:

CatJa -> menstruacija? (30.6.2005 9:23:18)

Mozno. :hudicek:

SISI25 -> menstruacija? (30.6.2005 15:59:34)

Jaz sem jo kljub temu dobila pri 6,5 mesecih. Res pa je da sta takrat pila dosti manj mojega mleka in se tudi ni več toliko delal.

NENAJANI -> menstruacija? (30.6.2005 22:29:51)

Jaz imam isto vprašanje, vendar je moj :angel: star samo 3 tedne!!!!!!!!!:zmeden:
Pred enim tednom je bila čišča že rjava, sedaj pa se je pojavila kri!!!!!:(:(:( Čisto mi je že prenehalo teči, pa se je :hudicek: zopet pojavila ta kri!!!!
Ali je to sploh možno??????? :zmeden2: Je to menstruacija ali je čišča????? :zmeden2: Polno dojim in zato mi ni jasno kaj se dogaja!!!!!!!:ups:
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((
L.P. Nena :rozica:

Vrtnica1 -> menstruacija? (30.6.2005 22:32:46)

Nenajani, tudimeni se je zgodilo isto. Pa tudi ne em, ali je mogoče to že menstruacija, čeprav je ni veliko . Nimam pojma. :ups: Jaz bom počakala do pregleda pri G.
V:rozica:

Tricia -> menstruacija? (1.7.2005 15:16:47)

Tudi meni se je med čiščo vsaketoliko spet pojavila sveža kri, pa mi je patronažna rekla, da je to zato, ker premalo počivam. Ugotovila sem da je res tako...

anitaz -> menstruacija? (1.7.2005 18:24:05)

Pa jets zdej res ne vem kaj to je???Mam fuuul svežo kri.a je to še vedno čišča???Pa že zdavnaj je minila...a zdej pa spet?Počivam pa res čisto nič....

Anonimen -> menstruacija? (17.7.2005 14:38:35)

Madonca, pa nas je več takih. Jaz se tudi sprašujem, ali je še čišča, ali že menstruacija, pa mali še en mesec ni star in je polno dojen!! Sem se že veselila, da je konec čišče, ker je bilo en dan vse čisto, zdaj pa spet na polno. Brezveze... :grrr:

Stran: [1]