aprilčica07
|
Jutro, sem nazaj iz trgovine, so se napovedali obiski, pa se mi ne ljubi pečt in sem letela kr kupit par malenkosti. Zraven sem pa še 3 bodije za bejbo nabavila, ker ji je vse mičkeno. In niso roza Sem že parkrat kupila stvari kr v Merkatorju, znamka lumpi in je kr ok.. Se mi zdi, da je bolše kot od Spara, uni so se vsi raztegnili ali pa strgali, ti se mi pa zdijo bolši.. Pa Calgel sem šla kupit, ker si mala tako tlači vse v ustka, da bo verjetno kaj pokukalo ven... go ta: uni keksi, dajo tak dober okus tem kašicam, pa ponavadi otročki to obožujejo.. Jakob te kekse še zdaj je, pa fanj se tudi raztopijo v mleku, kakavu.. mi smo jih kr uporabljali, no, jih še... danes je pa tudi pr nas mraz, ko hudič... je še zdaj minus 2.. brrrr.... zima: lepo, da so pizzike uspele.. jst ponavadi delam z listnatim testom, ampak bom zdaj nardila še to z fancosko štruco kot je reby napisala, je še manj dela se mi zdi.. hel: naša se pa kužka boji, ko začne Jakob nažigat po kužku, Julija v jok.... in Jakob še bolj uživa, lumpek mali He Ga: alergije so hudič... Jakob jih sicer nima (še), ampak glede na to, da jih je moj pokasiral v puberteti... nevem, pa moj brat jih tudi ima, se mi kr zdi nemogoče, da bi oba otročka ušla tej zadevi... Julija je spala do 5, pojedla in spala do 8, oziroma smo vsi 4 spali do 8, je takooo pašalo... se počutim kot nova danes. Pa še lubi mi je hrbet pregnetel in sem res bolša.. pa M je končala, tako, da križ ne boli več tolko... Še to vam povem, drugo nedeljo popoldne v okviru NLP-ja, bo predstavljena vasica, kjer sem jst doma.... So včeraj cel dan snemali in skakali okoli z kamerami.. Me prav zanima kašen bo prispevek. Grem še malo popsravit, da ne pride obiski predčasno, ker se nimajo kam usest...