tulpek -> RE: KJE PA SMO????(avgustovcki2009????) (23.1.2010 20:42:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta tulpek, upam, da Niko ne bo preizkušal zobke na meni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ne vem, katera je hotla sliko z zobki? Bo treba še mal počakat, zdj mu je šeče ven pokukal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Grem mal počivat, pol pa mal do mojih. Go_ta, čestitam za 6 mesecev... wauuu, koliko je že star [sm=bravo.gif] . Ti imaš najstarejšega, js pa najmlajšega [sm=smiley36.gif] . Js imam slikco z zobki v albumu. Moram pa še kakšno naredit, ker se že boljše vidijo. Pavza... mali je kakal, ga je treba previt... In to KAKAL z veliko, že cel teden ni in zdaj je bila porcija, da te kap. Sva ga kar pod tuš dala, ker drugače ni šans, da to sčistiš z njega. Še zdaj se ne morem načudit količini.... ampak mi je pa vsaj jasno, zakaj je bil tečen in je jokal.... sem mislila, da so spet zobki [sm=smiley36.gif] Glede mini pic... od mojga mama jih dela na podoben način, ampak s toast kruhki. Ne vem, kaj pride boljše. Glede BG... js poznam en podoben primer, no ne glede otroka, ampak glede namišljenega življenja... sošolec iz OŠ in potem iz SŠ... celo življenje si je namislil, sorodnike, potovanja, dogodke, nam prinesel načrt hiše z vsaj 10 tv-ji, bazenom ipd (ga je sošolka poslala fantu v vojsku in se je cela vojašnica smejala [sm=smiley36.gif] )... kartice iz počitnic v kanadi, avstraliji... so se vedno izgubile, v glavnem, vsak dan je imel nov dogodek, hodil je s punco, ki sem jo poznala na videz, tistim v družbi, kjer je bil doma, je pa rekel, da hodi z mojo sošolko... ampak največja fora je bila v tem, da je lagal meni, ki vem, kje je doma, kako izgleda njihova hiša, starši se osebno že dolgo poznajo... ena od laži je bila tudi, da je dobil sestro, najini mami sta se pa vsak teden videli itd. Pa ne mislit, da je bil kak inteligentno zaostal osebek, na maturi je imel vseh 36 točk! Js sem potem sklepala, da je to posledica življenja brez očeta, sanj. IN to svoje zlagano življenje je nadaljeval na faksu... ko sem izvedela še neke zadnje podrobnosti njegovih laži sem prekinila stike, konec. Eee, novo porcijo. Js še za sebe ne pogrevam krompirja, oz kar večino zelenjave, če ni ravno juha. Go_ta, veš kak se naš slini.. .v eni uri je slinček popolnoma moker. Sem danes kupila še en paket, ker nisem imela nobenega več, pa jih imam 15 in dva dni nazaj sem jih en kup oprala. Upam, da jih bo zdaj dovolj. Pa še to jih dam kar na radiator, če so samo slinasti, ampak mali je pravi uničevalec slinčkov, kar teče ven. Sams [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] za tvojega dragega.
|
|
|
|