Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 12:49:55
|
|
|
|
baguSka
|
Pa pika na konc!!!!
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:00:47
|
|
|
|
BONI*
|
Matr:grrr:, sm vedla, da se ne smem v to debato spuščat:grrr:. Bi mogla enostavno sam napisat, BABE IN PRIMOZA, NE GA SRAT!!! Tu bi mogla dat enga tazga smeškota, ki kaka. Zdej pa grem, k mi je:ups:. tu pa vam naklanfam še vse ......,,,,,,,??????????????!!!!!!!!!!!!!! za nazaj in za na prej. Lp, Boni
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:01:40
|
|
|
|
BONI*
|
A ja, popravek: Tu pa vam... (velika začetnica)
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:32:18
|
|
|
|
Primoza
|
Zaj se ne peni, ka je že itak prekesno. Kak si lejko tak balava, to da bi pravopis štimali, je bijla tvoja zdüja. Ne buni se telko. P.S. Samo vadim, strokovnjakinje popravite pravopis, prosim.
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:40:22
|
|
|
|
buči
|
Vidim, da me niste razumela, pa nič zato. :kuza:
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:40:58
|
|
|
|
puncica
|
no primoz zdej pa prevod prosim:ups:
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 13:44:16
|
|
|
|
Primoza
|
Tudi jaz čakam, to so moji skromni poskusi pisanja v prekmurščini.
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 14:00:58
|
|
|
|
BONI*
|
Še dobr, da nč štekala:)- .
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 21:38:55
|
|
|
|
puncica
|
buči dej povej en primer da bomo lažje razumel tako po kmečko je najboljš, vsi to razumejo :)-. Kaj te moti? A narečja al ingliš al vejice al pike al smeškoti....?
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 30.6.2005 21:42:13
|
|
|
|
CatJa
|
Kr neki :zmeden2:
|
|
|
|
Izražanje na forumu in pravopis 1.7.2005 11:25:34
|
|
|
|
BigWhale
|
Kultura izrazanja. Stvar izbire, bi rekel jaz. Jaz pisem tako, da me vsi razumejo al pa vsaj vecina. Ne, ni knjizna slovenscina in ni neka spakedranscina, ki jo razume pol promila ljudi. Je pa nek pogovorni jezik, ki ga razumejo vsi, razen tistih nekaj procentov pol pismenih, ki zahajajo sem. Imas pa prav, na javnem mestu med ljudmi, se treba izrazati tako, da te drugi razumejo. Vecina tukaj se ne. Na zalost. Pa ni to problem tega foruma ampak problem vseh forumov. ;)
|
|
|
MelaniaTLFVam je všeč ime Melania?da (
30%)
ne (
60%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!