Tinqa -> Nevrofizioterapija-nevrološke težave (22.1.2010 16:25:50)
|
Pozdravljene! Imam 9 mesečnega sina s sumom na nevrološke težave-diagnoza rizična nevrološka simptomatika. Dali skozi obisk pri nevrologu in napoteni na nadaljne preiskave na pediatrično kliniko. Jasno je, da ima sin ekstenzijo, da ima levo stran slabše razvito (oz. vse dela z desno) je hipoton. Zato že kar nekaj časa obiskujeva nevrofizioterpaijo v ZD Center. Meni se čedalje bolj dozdeva, da tam nič kaj konkretnega ne izvem oz. ne zdijo se mi neke konkretne vaje za sinove težave. Čedalje bolj razmišljam, da bi morda šla še privat na nevrofizioterapijo-vsaj kakšno urico, da nama pokažejo osnovne vaje, da sploh vidim, kako to drugje izgleda. Razmišljam tudi da bi takrat ko bodo otroka sprejeli na pediatrično na preiskave zaprosila za nadaljno obravnavo pri njih. Tudi sem razmišljala o Inštitutu za rehabilitacijo-Soča. Karkoli samo da bi pomagalo. Sin se namreč ne kobaca, neobrača se na trebušček... Kaj menite ve, ki imate nekaj več izkušenj s tem? Svetujte mi kam naj se obrnem...sam sem že tako zmedena in že tako sina opazujem za vsako stvar, ki jo naredi drugače kot sicer. Hvala, LP Tina
|
|
|
|