Gina -> RE: Spalnica in dnevna soba. (23.1.2010 18:56:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Celo stanovanje je 35m2. Soba je pa ene 4m2 krat 3m2 4x3 je v resnici majhna soba. Moja bivša spalnica+dnevna je imela 4,1x4 in je bila za to dvoje majhna. Ne bi je mogla pregradit. Če si predstavljaš - postelja je ena taka klasična, da normalno spiš - 180x200, potem rabiš še vsaj 40cm, d avsaj iz ene strani prideš do nje, četudi jo v kot spraviš sicer in drugi član postelje čez tebe leze ali iz strani nog. NO, v tem primeru, da jo jo res daš v kot, ti ostane 120cm od postelje do stene - torej tja lahko daš eno omaro, 60 globoko, pa če je dolga ta omara 2m, ti stane cela polovica sobe za dnevno sobo, to je 200x300 - to je v resnici zelo zelo zelo majčkena zadeva, za predstavo, to je veliko kot ena zakonska postelja za polovico podaljšana - ampak vendar čist normalno uporabna površina in še kako ti bo prav prišla. Vendar je jaz ne bi niti pod točko razno na pol presekala z zaveso, ker potem boš zgubila ves "prostor", boš samo še v "pajzlčkih" živela. Ne vem koliko ti je to pomembno, meni je zelo.
|
|
|
|