|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lahko nosečnica sprehaja zavetiščne pse?
22.1.2010 9:55:28   
juhubruhu
Lep pozdrav, se opravičujem, če vstopam na napačen forum, prosim pa za vaše mnenje glede sledeče dileme: sem v 9. tednu, prvi pregled pri ginekologu imam 9. 2. Že pred nosečnostjo sem bila v pogostem stiku z živalmi iz zavetišča (in domačimi mačkami), zdaj pa me zanima, če ni morda obisk zavetišča zame in za razvijajoče se bitje v meni nevaren? Šlo bi samo za sprehejanje zavetiščnih psov (saj veste, da ti niso ravno čisti in dišeči), z zaščitnimi rokavicami in večkratnim umivanjem oz. razkuževanjem rok. Kako bi se ve odločile, naj raje ne grem? Je mogoče, da staknem tam kako bakterijo, ki bi bila nevarna za plod (ne mislim tiste, ki povzroča toksoplazmozo, o tem sem se že pozanimala). Vnaprej hvala za odgovor in vaše misli, zelo mi bodo koristile, pa vsem skupaj srečno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lahko nosečnica sprehaja zavetiščne pse?
22.1.2010 9:57:13   
Čebel@
jaz ne vidim razloga zakaj jih nebi še naprej sprehajalauser posted image

(odgovor članu juhubruhu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2010 9:57:13   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: juhubruhu
zdaj pa me zanima, če ni morda obisk zavetišča zame in za razvijajoče se bitje v meni nevaren?

Če pes ni nevaren in če je zdrav, potem je čisto vseeno, ali ga sprehaja nosečnica ali pa ne-nosečnica. Razen, seveda, če ti nimaš kakšnih alergij (kar jih pa očitno vsaj do sedaj nisi imela).

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2010 9:58:18   
romy
Za pse mislim da nima veze, razen če je kakšen res čist ugogi in "garjav",.. saj veš kaj mislim

Strogo pa se izogibaj mačk in mačjih iztrebkov!!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2010 10:29:52   
Anonimen
mačk se ni treba izogibati

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2010 10:49:43   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mačk se ni treba izogibati

Zakaj ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2010 11:05:12   
anabanana
Samo mačjim iztrebkom se je potrebno izogibati, ker je možnost okužbe z toxo. Ampak ona to že ve.

Kar se tiče psov, ni panike.

krepat ma ne molat

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2010 12:17:28   
Anonimen
In povej zakaj da user posted image
Ni razloga

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2010 12:17:46   
janapan
Delaj isto kar si delala prej, mačkam se probaj izogibat - iztrebkom kot so napisala, ampak to ne pomeni da ne smeš mačke pobožat ampak samo da si pač dobro umij roke, če pač še nisi prebolela toksoplazmoze. Drugače pa najpogosteje dobiš tokso iz domačega mesa - surovih mesnin ne pa od mačk, boš prej dobila od neoprane solatke.
Glede na to da so psi iz zavetišča veterinarsko pregledani ne vidim razloga zakaj jih ne bi sprehajala...

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2010 12:32:27   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In povej zakaj da user posted image
Ni razloga

ne morem, ker nimam "jajc" da bi bila anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2010 12:37:26   
Felicita
z ustrezno higieno (in ni nobene potrebe po 'večkratnem umivanju in razkuževanju rok IN rokavicah', dovolj je samo da si roke po sprehodu temeljito opereš z milom in toplo vodo) lahko počneš vse kar si počela do sedaj; dokler ne veš če si prebolela tokso se izogibaj iztrebkom ZUNANJIH mačk oz. pazi da si redno pereš roke po stiku z njimi... in to je to. ni se treba v vato zavijat, nisi bolna, ampak si noseča.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2010 12:49:31   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Za pse mislim da nima veze, razen če je kakšen res čist ugogi in "garjav",.. saj veš kaj mislim

Strogo pa se izogibaj mačk in mačjih iztrebkov!!

lp

Ja res....ker mačke so hudičuser posted image

Pa resno ne poznam nikogar k bi z rokami veselo šaru po dreku od mačk, pol pa to še v usta nesu user posted image

Btw najlažje je tokso staknt od prašičev(termično neobedlanega mesa) pa neoprane zelenjave...

V glavnem pse lahko sprehajaš, sam pazi da bolj vodljive voziš....zaradi fizičnih poškodb mislim...
Pol si pa roke umiješ tk k zmeri pač pa jeuser posted image .

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2010 15:01:20   
Izabela_07
Jaz bi jih tudi še naprej sprehajala.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?