madela -> RE: mRRhe 2010 (25.2.2010 14:17:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, zdaj je pri nas tudi uradno objavljeno...naslednji mesec verjetno ne bo plač, vsaj po trenutnem stanju TRR-ja, naslednji teden sicer še dobimo potne stroške, to pa je tudi to. Zdaj pa mi samo bog pomagaj, da prodam ta vikend še kakšnega pasjega mladička, da bom preživela marec (moj mož je itak brez službe). E pa dej,no! A zdaj to kar uradno objavijo,češ vi kar delajte,sam plače pa ne bo [sm=zmeden.gif] Včasih,na trenutke sem prav jezna nse,da nisem v službi,ko pa preberem kaj takega,pa sem že skoraj vesela. Arwenka,držim pesti,da kmalu prodaš še oba mladička. Ne obupat. Zdaj se že tako lepo sonček kaže,prijaznejše vreme,več sprehodov in mislim,da bosta kužka hitro našla nov dom. Za plače,pa nimam besed. In kaj to pomeni,da se boš potem vsak dan zastonj vozila na tako razdaljo [sm=zmeden.gif],ker dvomim,da vam bodo drug mesec še torej dali vsaj za potne stroške. Morda pa se stanje na TRR izboljša do prihodnjega meseca,pa ne bo tako črno,kot je sedaj videt.
|
|
|
|