Kerensa* -> RE: mRRhe 2010 (13.2.2010 8:24:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Kerensa,nočem se delat pametno,ampak tale moder pesek full dobro operi,preden ga daš k ribam. Jaz sem,ko sem imela dve ribici,tudi kupila tak pisan pesek za v terarije in sta mi v prvem dnevi oziroma ponoči umrli obe ribici. Ena je bila zjutraj še živa in sem jo hitro dala ven iz akvarija,ter ga počistila.Med tem si jo ribica opomogla in je že lepo plavala,ko pa sem jo spet dala v akvarij,pa je čez čas čist obnemogla in umrla...in potem sem komaj posumila,da je kriv pesek [sm=smiley19.gif] Too late - nič ga nisva prala. Ampak na tekočini, ki sva jo nakašpljala v vodo, pa piše: "Water conditioner is necessary to neutralise chlorine and chloramines from tapwater, reduces the heavy metal pulluting effects of chemicals within the tapwater and to prepare the water of the aquarium for your fish. It is enchanced with aloe vera a special natural colloid which protects the surface and gills of both marine and fresh water fish reducing stress and changing water." Če je bilo v vodi kaj... "strupenega" od peska (čeprav se mi zdi to malce neverjetno), potem je ta tekočina najbrž to uničila oz. minimalizirala.
|
|
|
|