madela -> RE: mRRhe 2010 (11.2.2010 8:48:52)
|
Kerensa,moževa firma ni tukaj nič kriva..no razen tega zadnjega,pa še to bo moj danes uredil,da poda dokazila,da so mu že vlekli od plače...kar so do sedaj pozabili ali pa niso vedeli,ali karkoli je že krivo. Sicer pa,ko je firma 1x dobila odločbo o administrativni prepovedi,nimajo ne oni ne midva več kaj naredit. Sklep je pravnomočen. Midva bi se morala prej pritožit,pa se nisva mogla,ker niti nisva vedela,da je proti nama podan kak postopek. Vso pošto so pošiljali na naslov,kjer sva v preteklosti živela,kot podnajemnika.Torej je niti nisva dobila-pošte. Tožila bi lahko lastnico stanovanja,ki naju je nepooblaščeno vpisala,kot plačnika oziroma dejansko,kot lastnika stanovanja pri upravitelju in le ta naju toži za vse neplačane položnice,kljub temu,da midva tam ne živiva [sm=zmeden.gif] Šla sem na pošto,naj mi jo preusmerijo..je rekla,da uradne pošte ne smejo...sem jim rekla,naj vsaj označijo,da ne živiva več tam,da bodo poiskali drug naslov...tega niso naredili. Sem šla k upravitelju,naj naju zbrišejo,kot plačnika,ker tam ne živim..je rekla,da nimam o tem nobene pravice odločat in da ne smejo [sm=hudicek1.gif] in da to lahko stori samo lastnica..ona pa noče,seveda če ji je pa všeč,da namesto nje plačujeva midva [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Sem šla na sodišče,na občino,da bi vsaj naslov spremenili....dosegla nič...no in potem sem bila primorana,do odvetnika,naj to norijo ustavijo. Vendar so me kljub temu še rubili oziroma moža s pravnomočno odločbo seveda,ki je midva seveda nisva dobila(spet vse na stari naslov)in je komaj na šihtu spet zvedel za rubež,vendar nama odvetnica več ni mogla pomagat,ker je bilo prepozno za pritožbo [sm=hudicek1.gif] In vse to samo zato,ker nisva dobivala pošte,da bi se vsaj imela čas pritožit [sm=hudicek1.gif] No sedaj je pa tako,da nimajo nobene pravnomočne odločbe več,tudi odvetnica je uredila vse z naslovi,da se naju pravočasno obvesti,je pa zato sedaj firma zajebala,ker ni podala obvestila...ampak imava-imajo 8 dni časa,da se to poda na sodišče... Eh,zdaj sem tole raztegnila do onemoglosti [sm=smiley36.gif] Sem pa full jezna,kaj se grejo.
|
|
|
|