gita10 -> RE: mRRhe 2010 (5.2.2010 21:39:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: gita10 IZVIRNO SPOROČILO: madela A bo katera gledala danes Izganjalec hudiča na tv 1000 [sm=smiley1.gif] Jaz sem ga že enih parkrat,pa mi je še vedno dober za pogledat . nimam tv1000. Moram jaz malo našega kabelskega operaterja zamenjat se mi zdi Škoda,ker na tv 1000 so skozi cel dan samo filmi,sicer malo starejšega datuma(nimajo novejših filmov,kot recimo HBO),vendar vsi taki,ki so bili med popularnimi oziroma gledanimi filmi. sicer sem pa jaz itak smotana kar se televizije tiče. Gledam zdravnikova vest, gospodinje, dnevnik in šport. aja kar se športa tiče. V ponedeljek grem na tekmo na Golte. Vsi, ki smo zaposleni pri Savinjskih podjetnikih imamo možnost tekmovanja na Golteh s tem, da je celodnevna karta 5 eur ( v to je vključena malica in pijača). In sedaj ker sem totalno rekreativni smučar moram seveda tudi na štart tekme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. In sedaj se odločam kaj je bolje priti do cilja z zaustankom pol ure ali pa da me že kar v prvem teku diskvalificirajo in zahajam količek.
|
|
|
|