resnično srečna -> RE: mRRhe 2010 (4.2.2010 22:06:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...jaz še vedno kengurujka...mojemu otroku se niti zobje skoraj ne vidijo iz dlesni...slinovka najhujše sorte...rjuha zjutraj krvava...prav boga je...potem se pa še zelo smili sama sebi...imamo himno...mamiii...maaamiii.mammmiii...buba buba buba...v glavnem pekel... Ježeš, ubogo dete... In posledično seveda ti, mami. Se pa ta zadeva že kar nekaj časa vleče, če se prav spomnim?! jp...9ti dan...groza je... no ja upam, da se kmalu neha... krofe sem pa jaz 1x pekla tko mimogrede, med tem sem še šivala kostum pa probavala pa mazala vse po vrsti...in so mi ratali fenomenalni... pri nas jih vsi radi jedo... pa še dve družinski anekdoti: 1. tašča jih je 1x s fenom sušila, da bi se dvignili...ja pa jade so bili kot ping pong žogice...smo umiral od smeha... 2. tast jih je nato polnil z marmelado...pa že po 2gem krofu prileti, da je kozarec prazen...ja krofa sta bila pa kar plava...in ko je ugriznil je rekel: ma kje hudiča je ta marmelada (mi smo crkavali od smeha, je imel vse na copatih in po tleh)... tiste, ki boste delale recept... gina10 srečno...tud musaka je zajebancija...sej ko jo delaš 10ič je pa že rutina...
|
|
|
|