Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko mleka pri 8 mesecih' 29.6.2005 22:03:09
|
|
|
|
Annny
|
žIVJO, jaz Najo zjutraj in zvečer še malo dojim. Nato pa (se pravi- zjutraj in pred spanjem) spije po flaški cca 250 ml redke mlečne kašice. Dopoldne papca sadno kašico (vmes dam kakšen keks)- 2-3 dl. Za kosilo poje enako količino (zelenjava, krompir, riž, razne juhice, občasno belo meso, rumenjak..). Popoldne ponavadi ne papca nič, ker večerja že ob 16.30 :)- (pol ure zatem gre že spat). Čez dan ji ponudim za piti vodo z malo sadnega soka (samo toliko, da je sladko)- popije 1-2 dl...npr. danes je spila samo 1 dl. Toliko približno. Včasih pogloda tudi kakšen piškotek. Lp:miska:
|
|
|
|
koliko mleka pri 8 mesecih' 29.6.2005 22:03:58
|
|
|
|
Annny
|
Razmišljala sem, da bi zvečer uvedla kak mlečni gris ali kaj podobnega namesto ml. kašice..:zmeden::zmeden2:
|
|
|
|
koliko mleka pri 8 mesecih' 29.6.2005 22:10:57
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Kakšne mlečne kašice pa jim to dajete? :zmeden: A iz kravjega mleka? Jaz mu dajem zvečer sadje ali zelenjavo pred spanjem pa ga samo dojim. Zakaj pa naj bi jedli zvečer mlečno kašico? lp
|
|
|
|
koliko mleka pri 8 mesecih' 29.6.2005 22:28:55
|
|
|
|
Annny
|
Naša punčka po dojenju ni več sita in hoče še in še. Naša mlečna kašica izgleda tako: 250 ml prekuhane vode in noter nekaj žličk Nestle-jeve ali Milupine mlečne (sadno- žitne) kašice..toliko, da je ravno prav gosto. Divja vijolica, saj to ni nujno..vsaka mamica ima drugačen red. ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?