metuljcek321
|
'Čer ... ... bajta tip-topi, cunje zlikane, 3 stroji oprani, ponovna akcija tomorrow, Anja se je vrnila z mini mini počitnic pri tastu in tašči, smo se igrali sto na uro ... kašljanje še kar prisotno ... greva zlagat kocke, delav stolpe, jih mečeva v škatlico, dogaja na polno, potem pa začne miško kar naenkrat nekam zelo matrat ... običajno ima krizico okoli 16.30, jo prebrodi & akcija do 19.00 ... no, prejle je bla mal bolj hin, sem ji izmerila vročino in jo ima 38°C ... je zadremala eno kitico ... srčno upam, da je samo prehlad. Prej je bla zdrava, zdrava, zdrava, potem pa angina, prejšnji konec tedna vročina, zdajle pa spet Pravi zimski rollercoaster ... mal up, mal down ... juhuhu-bruhuhu ... sicer pa zima se je glih začela nagibat v drugo polovico, kmalu bo tu pomlad Vsi bolniki - mali & veliki alike: mojček, WB ... kaj je tateka zvilo? Pa tebe? Pocajtajte se! Mala je bla potem takoj OK? Je uživala? Jedla? smučarajanja nespečniki-nesrečniki ksenči, še naprej se dobr rihtajte lepo brat, da dvojne mame tko dobr hendlate stvari! AB - kakor kdaj --> včasih mit Ach und Krach, spet drugič čist komot ... sredi noči pali, če rečem: "Anja, dudi" & v polsnu odpre usta kot velik hippo Jp, mami je zvita k presta za rokavico, ki je pogumno našla pot domov ... namesto Lassie se vrača je zdaj tu saga: Rokavica se vrača Sam, da ste dobili. Speaking of which, glih danes sem gledala za smučarske rokavice za malo, a niso več imeli tko velikih številk zimska, kako Lanov prst? Tinky, 10 points za štempiljko! To ni hec, res ne. Majuška, kako si? Populis? neboglasnica? nanka - kraja slik, identitete in podobni "heci" --> zlo neprijetne zadeve, nekateri ljudje so brez meja in brez kakršnihkoli omejitev/čustev, ... srhljivo, srhljivo, kakšni vse se najdejo ...