glugluglu
|
zimska, res so v tretjem razredu dobili 30 povedi, se je zgodilo, da je za kazen eden dobil 60 povedi. Mi je Nina sicer tako rekla, ampak kar verjamem. Je pa res vse odvisno od učitelja, pri Marku je bilo malo drugače. almera, tvoja sestra ima pa enako starost otrok (3. in 5. razred) kot sta pri nas ta večja . Saj naša dva imata še vedno kljub vsemu dovolj prostega časa, ampak je pa sedaj kar bolj zahtevno kot včasih in se je treba kar zorganizirati, pa en red narediti, da gre. Si pa ne predstavljam kako bi bilo, če bi bile kakšne težave v šoli, ali pa, da bi jima morala skoz nekaj razlagati in pomagati, eni starši so lahko res stalno za petami svojih otrok tako, da na koncu otroci najbrž sploh ne znajo več samostojno ene naloge narediti. mojcek, jaz sem se ta drugič odločila za drugo ime za punčko kot sem ga imela v mislih ta prvič, ker je bilo vse čisto drugače. V bistvu je ime za Nino izbral Mark tinky, jaz sem se pri Tianu tudi naročila za nuhalno tam v Dravljah in so mi oni sami dali kar enega tretjega, sploh nisem prišla do Pušenjaka, ali si ti prav njega zahtevala? almera, Tiana so pa cepili sedaj v nogo zgoraj in ne v roko tako kot Bora pust - nič posebnega, pojma nimam, za Tiana bom nekaj ven potegnila kar imam, me že prva dva s tem tako okupirata, ker se bolj zavedata za te stvari in se zdaj bolj z njima ukvarjam. Se mi pa najbolj glupo zdi zapravljati veliko denarja za kostume (na primer za vse tri), ker jih bomo rabili samo enkrat, mogoče 2x (ko je pustni torek bosta naša dva na počitnicah na smučanju in ne vem, če se bodo tam kaj šli pustovanja), pa seveda Nina ne bo tisto kar je Mark včasih bil, ni govora, tako, da te stvari potem še naprej ne gredo.
|