Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:11:08
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, če boste hitri se oglasite v sredo zdaj vidim, da sem, se čudno izrazila , saj veš, če vam bo še kaj časa ostalo se le oglasite
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:11:31
|
|
|
|
glugluglu
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:12:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aja, naša bejba ima pa danes 20 mesecev ... ouje, party time:
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:15:29
|
|
|
|
glugluglu
|
Anja za 20 mesecev , čas pa res beži, jaz pa še vedno govorim, da je 1 leto in pol star Anja, Luka, Bor, luštne slikce!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:19:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
PS: da sploh ne omenjam, da sem mal zasračkala 5. del - sem ga šla prečekirat, skopiran imela tisti dolgi post, k je pasal SEMLE, pa sem ga tja prtisnla - upsi ... sorry ... ja, glugluglu, kolk čas beži ... še 4 meseci, pa bodo 2-letniki okoli šibali si ti OK? tian? večja 2? kako se znajdete so far? gre?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:39:11
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 PS: da sploh ne omenjam, da sem mal zasračkala 5. del - sem ga šla prečekirat, skopiran imela tisti dolgi post, k je pasal SEMLE, pa sem ga tja prtisnla - upsi ... sorry ... ja, glugluglu, kolk čas beži ... še 4 meseci, pa bodo 2-letniki okoli šibali si ti OK? tian? večja 2? kako se znajdete so far? gre? saj kar gre, ampak hišo imam pa v razsulu, pa Mark in Nina kar pomagata, ampak sproti nam pa sploh ne uspe pospravit, tako kot bi bilo treba. Pa malo več letanja je, ker imata Mark in Nina popoldan dejavnosti. Zdaj grem pa tudi jaz v mižule, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:40:38
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, nič ne zgleda, da si kaj zafrknila ali sem pa jaz že slepa?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 15.3.2010 21:57:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
Najbolje, da se preselimo na peti del, tule naj pa jutri _rebeca_ v miru zapre. Kaj pravte?? Metuljčica: TX... njami njami Glu: saj sem zaštekala. Sva na vezi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 22:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Katera barva Mutsy vozičkaendrinaČe bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?Cargo Kaki (
14%)
Team Dark Kaki (
6%)
Team Ocean (
30%)
College Green (
17%)
College Red (
19%)
Team New White (
13%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!