Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (14.3.2010 11:29:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Umpa men tudi takšni žuri izčrpajo do konca, ko samo paziš da se kje ne zvrne, kaj poškoduje, nase potegne... 1000x rajši imam piknik variante kjer so lahko otroci lepo sproščeni, starši pa tudi. Saj z enim učom ga imaš pod kontrolo, z drugim si lahko pa na zabavi. Komaj čakam poletje. ja sej to! samo malo pa tudi moraš predvidevat, če si gostitelj, da bodo otroci tam in da določena stvari umakneš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] sej, če bi rekli, da naj otroke doma pustimo, bi si pač vartsvo zhritala, ampak če pa nihče tega ne reče, pa pričakuješ, da jim bodo vsaj en kotiček zrihtali ali pa vsaj umaknili hudo nevarne stvari s tal... sicer sem pa ugotovila, da niso vsi starši kot jaz... eni otroka pripeljejo in ga ne pogledajo več 3 ure in potem sem jaz težila 5 letni punčki naj ne dviguje mojega lukca, naj ga ne potiska, naj se mi ne plazi pod nogami.... kriza. zgleda sem prezatežena za take štose al pa prepanična... ampak jaz pač verjamem, da če ga ne bi gledala, bi padel točno na eno od nevarnih stvari Kolk te razumem ... mene tudi moti, ko so vabljeni v kak dom, kaj vse imajo razstavljeno v dosegu otroških rok, očitno nihče ne pomisli. Pa OK, naš Aleksander niti ne vleče stvari dol - bolj me zmotilo, da so odrasli kadili vsepovprek in jim še na pamet ni prišlo, da bi se kam umaknili. Se spomnim obiska, ko je imel naš mali ene 3 mesece in mu je svakova punca kadila direkt nad njegovo glavo - od takrat nočem it k njim, ker se mi pač ne ljubi vsakič znova razlagat, kaj me moti. Itak ne bi nič zaleglo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|