Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (12.3.2010 9:50:55)
|
Malo črnega humorja ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kako se kaj razumeš z očimom? "Zelo lepo! Vsaki dan greva k jezeru, sedeva v čoln, odveslava do sredine jezera, kjer me očim spravi iz čolna. On vesla nazaj sam, jaz pa plavam do brega. "Ali ni to malo utrudljivo? "Niti ne, težje je razvezati vrvi in se rešiti iz vreče." *** Mož prosi ženo, naj skoči v bližnjo lekarno po zdravilo zoper bolečine, strašno ga boli zob. Žena odhiti, vendar je zelo dolgo ni nazaj. Nazadnje nekdo potrka na vrata. Mož gre odpret z robcem na ustih. Zunaj je policaj, ki vpraša: "Ste vi gospod Novak? "Da." odvrne mož skozi robec. "Je Novak Ančka vaša žena? "Da." "Pripravite se: vaša žena je šla malo prej čez cesto, kjer jo je zbil avto in sicer do mrtvega. "Madona!" zastoka mož skozi robec, "pa ravno danes, ko se ne morem smejati!" *** V čakalnici pred nebeškimi vrati se neka duša glasno smeje. Nebeški vratar jo opozori, naj se pomiri, toda duša se smeje kar naprej. "Pa kaj je tako smešnega?" vpraša sveti Peter. "Oh," se smeje duša, "jaz sem že pol ure tukaj, spodaj pa me še vedno operirajo."
|
|
|
|