moya -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (26.1.2010 22:04:43)
|
Živjo punce po dolgem času! Nič vas ne berem in nič več ne sledim vašim malčkom, ker mi še moji komi rata [sm=smiley1.gif] Pupulis: jst sem tud sodelovala pri tej raziskavi in isto sem se zdej ko sem dobila spet vprašalnike vprašala, kaj sem jim nasedla, da samo podatke pridobivajo. No v bistvu so me prejšnji teden poklicali in povabili na psihološki test, in je blo ful zanimivo, sem mislila, da mala ne bo hotela sodelovati, pa je takoj not padla in vsako nalogo rešila (razen par tistih za starejše, ki so ji uturili zraven) [sm=bravo.gif], obljubili so rezultate, tako da upam, da res dobimo, za analizo las in mleka so mi pa rekl da so bili vsi negativni in da zato niso pošiljal, pa da še neke raziskave delal pa da bodo enkrat tudi ti rezultati. Vidim, da imate temo spanja, pri nas je sedaj problem "zaspati" , kako ste ve rešile ta problem, če sploh? Zbuja se pa ponavadi še 1x na noč (ura je različna), dam flašo pa je mir. Danes smo bili cepljeni za pnevmokoke ker ima stalno vneta ušesa in je dohtarca rekla da tole zbujanje ponoči je eno samo izsiljevanje in da nič ne rabijo ne piti ne jesti! Vemo, da je razvada, ampak vsaj zaspi, mi pa tud [sm=smiley1.gif] Lepo vas je po dolgem času spet brati. Lp
|
|
|
|