|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 20:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
23.2.2010 20:58:27   
neboglasnica
Joooj, bučo mi bo razneslo!

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Že vidim, navodila rabiš. Jih imam v slovenščini, ampak ne na pc-ju. Lahko ti jih pa pošljem po pošti?? Še CD s prikazom vaj bi mogla nekje imet.

Lahko, seveda, ampak se je Populis nekaj ponujala, da bo poiskala. Če pa imaš in se ti ljubi, potem pa prosim. Bolje, da dam kolegici dva izvoda kot pa nobenega, pa še izgovorov ne bo imela user posted image . user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Odprta 3 centi! ... in za enkrat še vedno doma.

A je mož preveril, ? Vidim, da samo omemba Mercatorja pomaga. Ok, potem spet ne bo nič z obiskom, sem upala, da bom le do tebe prilezla. No, vsaj videla sem te na fotki, če že bušija nisem pobožala. Ga daj namesto mene, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:10:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:26:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2955
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:27:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:29:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.2.2010 21:40:43   
Inigo
ZIMSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jeeeeeeeeeej! mislim, da tolk ko se me veselimo tvojih odprtih cm... user posted image user posted image user posted image upam, da šibate čimprej! in da bo šlo hitro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.2.2010 7:45:28   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

3jeMi - če dobite norice, se toplo, toplo priporočam - vabim na obisk

user posted image user posted image user posted image ... sem se najprej nate spomnila, ko sem izvedela, ker vem, da si jih full želiš... tudi jaz ne bi imela nič proti, če jih čimprej stakne...

Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.2.2010 8:08:07   
3jeMi
no, pa dobro jutro!!!

najprej vsem bolančkom user posted image in user posted image

metuljcek family me skrbi... a ni rekla metuljcek, da je včeraj izvedela za izvide Anjinega blata?... samo, da ni kaj hujšega...

bajdpotka... opolnoči sem se spomnila kje je naša hruška... itak... v Moravcih s Kali namakata ritki in upam, da uživata...

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ne, je bil že včeraj malo, danes jeblo pa bojde res opazno. tak marmornast je bil veš... ne vm kk naj opišem. skratka, če bi mel takrat vročino, je menda normalno... tk je pa ni mel. nimam pojma, ker marko je tih ko rit, pa nč ne vpraša!!! user posted image

joj, tudi moj je tak... ej, kot, da ga bo kdo v rit ugriznil, če bo vprašal, še takrat ko pa kaj vpraša, pa vpraša tako glupost, da to ni res... zato pa malega vedno jaz vozim k P...

flower... user posted image user posted image user posted image  sorry samo mi je full hecno kaj ti je Lan ušpičil... user posted image ...

ja, majuska, vi ste pa full na spidu... user posted image ...
moj mož, ah, na žalost ne... pa sem bila kar pri volji za zabavat se... samo to je rekel, da bo začel delat seznam obiskov v primeru, če fašemo norice, in da bo pobiral vstopnino... user posted image ...

zimska... user posted image user posted image user posted image

neboglasnica... da preženeš glavobol...
user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.2.2010 8:08:20   
Tinky
Jutro,

zimska, upam da si že v enem delu. Ma si pa že full čez rok, ne?

Kot veste sem bla včeraj na AC, ob 5. sva štartala od doma, ob 7. je blo pa že vsega konec. Pušenjak je car, samo to lahko rečem. Tresla sem se kot šiba na vodi, ko sem ležala na mizi, so se mi tresla kolena in nisem sploh vedla, kako bom prestala poseg.
Una minuta se mi je zdela dolga kot ponedeljek, nikoli konca. Je blo kar hudo, čeprav se mi zdej zdi vse skupaj mala malca :)
Ma ok, važno da je vse skupaj za mano. Zdej pa čakat, čakat in čakat. Izvid bo čez 10 -14 dni, me bo osebno Brezigarjeva poklicala.
Plodovnica je pa verjetno že prispela v Nemčijo.
IN tko, revnejša sem za 580 eur, poseg stane 170 eur, analiza 340 eur in počivanje po posegu 70 eur. Mi itak ni žal niti pare, važno da bom pol mirna.

Ok, to je to, grem nazaj počivat, se javim še kej.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.2.2010 8:17:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

neboglasnica... da preženeš glavobol...
user posted image

Hej, tole pa res pomaga, hvala, zlata si! user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.2.2010 8:22:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kot veste sem bla včeraj na AC, ob 5. sva štartala od doma, ob 7. je blo pa že vsega konec. Pušenjak je car, samo to lahko rečem. Tresla sem se kot šiba na vodi, ko sem ležala na mizi, so se mi tresla kolena in nisem sploh vedla, kako bom prestala poseg.
Una minuta se mi je zdela dolga kot ponedeljek, nikoli konca. Je blo kar hudo, čeprav se mi zdej zdi vse skupaj mala malca :)
Ma ok, važno da je vse skupaj za mano. Zdej pa čakat, čakat in čakat. Izvid bo čez 10 -14 dni, me bo osebno Brezigarjeva poklicala.
Plodovnica je pa verjetno že prispela v Nemčijo.
IN tko, revnejša sem za 580 eur, poseg stane 170 eur, analiza 340 eur in počivanje po posegu 70 eur. Mi itak ni žal niti pare, važno da bom pol mirna.

Ok, to je to, grem nazaj počivat, se javim še kej.

Jaz sem pri Ani dala za AC 320.000,00 sit. Me je pa Brezigarjeva obvestila na božični dan, govorila kot dež in ko sem odložila, sploh nisem vedela, kaj mi je povedala, tako da sem jo ob 18.00 poklicala in vprašala, kaj mi je sploh rekla. user posted image No comment!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.2.2010 8:25:01   
neboglasnica
Ha, ste čutile potres z našega konca???? Neeeeeeee, nisva bila midva z možem, res je bil potres. Ob 6.21.

Sem pa čakala sinoči potresne sunke z Gluginega konca. user posted image Zate Glugluglu user posted image user posted image user posted image user posted image : danes možek odhaja, kajne?

Sinoči sem imela tako migreno, da sem stala v dvigalu na RTV-eju, notri je stopila Manica in me nekaj ogovarjala, komaj sem držala oči odprte in ji odgovarjala. Po mojem si je mislila, da sem malce fliknjena ali pa zadeta. Ampak nisem in nisem mogla zbrati misli, da bi ji kaj pametnega rekla.

Zdaj pa delat! Tole je namenjeno meni, ne vam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.2.2010 8:27:42   
Majuska
'jutro,

evo me, že pijem mojo kavico ... imam zelo zaspano jutro, ne vem, a sem res tako malo spala al kaj? No, bom že preživela. Naša noč je bila dokaj mirna, če odmislim, da je dragi nekaj lomastil sredi noči.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.2.2010 8:29:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ha, ste čutile potres z našega konca???? Neeeeeeee, nisva bila midva z možem, res je bil potres. Ob 6.21.

čutila, čutila ... pa sem najprej mislila, da je samo tovornjak peljal mimo hiše. Mi smo se takrat namreč ravno crkljali in sem se naslanjala na posteljo, ko je streslo. No, kasneje mi pa dragi pove, da so na radiu poročali o tem, da je bil potres 3 st., epicenter je bil 6 km južno od Domžal. Najbrž so ga Hitovci dobro čutili user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 8:34:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2967
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 8:43:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.2.2010 8:48:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

He he, jaz sem pa mislila, da se je poštarski tovornjak v blok zaleteluser posted image user posted image

... ker imate pošto preblizu, a ne? user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 8:52:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.2.2010 9:00:03   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

He he, jaz sem pa mislila, da se je poštarski tovornjak v blok zaleteluser posted image user posted image

... ker imate pošto preblizu, a ne? user posted image user posted image

Čist preblizu

meni bi pa prav prišlo, če bi jo imela tako blizu - jo namreč precej obiskujem user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.2.2010 9:22:40   
neboglasnica
Metuljčicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... tok tok A nimaš nobene ure vmes proste za kratek raport? Saj si šla v službo, kajne?

Nanka: kako pa pri vas? Pa latino?

_rebeca_: a je bila danes Iraya kaj manj žalostna?

Pri Stašu so samo štirje in so šli včeraj celo na sprehod. Ne moreš verjet. Ja, ampak mi je pojamrala, da naš pa zelo kašlja. Jaaa, vem in kaj naj naredim?? Jo skrbi, da se ne bi razvilo v kaj hujšega. Dddaa, mene tudi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.2.2010 9:28:55   
neboglasnica
http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/olimpijske-igre-2010/petra-majdic-odlocitev-bo-padla-v-naslednjih-mesecih/224335

Če katero zanima...

Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.2.2010 9:29:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Metuljčicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... tok tok A nimaš nobene ure vmes proste za kratek raport? Saj si šla v službo, kajne?

nekaj je omenila, da ima študentko zraven ... mogoče je pa zato ni tu user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 9:32:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......