baguSka -> RE: Kako napisati, da želita denar? (22.1.2010 11:51:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Moje mnenje je, da ima na take namige v vabilu pripombe tisti, ki itak ne misli nič dat oziroma tisti, ki mu gre denar težko iz rok. men osebno tud ni kul take stvari pisat v vabilu.... ce bi jaz vabila svate na svoje poroko, bi npr celo zahtevala, da lahko pridejo le pod pogojem da ne prinesejo NIC!!! ker jaz se nisem porocila s tem namenom, da od njih dobim nekaj... je pa res, da na poroko VSI nekaj prinesejo (zal) in ce ze morajo, naj valda rajsi prinesejo denar, kot nekaj, kar itak spravis v klet... ampak jaz osebno tega nebi pisala v vabilo na svojo poroko! oz jaz sem se sploh odlocla za poroko, kjer sva bla z mozem SAMA s pricami! tud starsev ni blo... nikogar! sej sva MI2 porocila! so pa najini starsi to celo podpirali in sva jim bla zelo hvalezna zarad tega... no, ampak piknik npr sva pa vseen nardila, ker sva hotla pocastit in se mal poveselit s prjatli... tja so pa vsi dnar prnesli, ceprav nisva zelela! ampak ce ga prinesejo, ga pac ne mores nekak zavrnit, ker so potem uzaljeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ceprav v mojem primeru sem eno doto tud zavrnila oz jo kasneje vrnila....
|
|
|
|