Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 13:57:09
|
|
|
|
janapan
|
Midva sva zbirala denar ampak tega nisva pisala v vabilo, ampak ko sva vabila nosila okrog sva pač povedala da bova raje kot daril vesela denarja ker zbirava za poročno potovanje.
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 13:58:06
|
|
|
|
blaža
|
ne vem, ma ponavadi , vsaj kolkor jaz vem, se tega ne piše na vabilo. Na vabilu naj bi pisalo, da pačnekoga vabiš tja pa tja ob tej in tej uri, da se nam pridruži, na tem in tem,... Ker pol itak vsak vpraša da kaj rabijo za darilo in se pač reče, da se zbira namesto daril denar. Pa itak se med seboj ponavadi šušlja, da se zbira denar in to svatje že vejo. No itak se pa vseeno najde kaka tetka, ki nujno hoče nek kristal kupit.
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 13:59:23
|
|
|
|
uškinamama
|
Se mi zdi nevljudno to napisati v vabilo. Poveš staršem, tašči , tastu , ki itak potem posredujeta prave informacije
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:00:07
|
|
|
|
ZARA
|
Uf, ne vem... mislim, da ne bi mogla tega napisat v vabilo. Ker zgleda malo čudno (roko na srce) ... najprej jih povabiš, potem pa namiguješ na denar? Ne vem...
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:02:10
|
|
|
|
ZARA
|
Da vama ne bo treba to pisat, pa raje ražširita govorice. Zakurblajta eno staro opravljivo teto ala "Gossip Girl" pa bo ona naredila ostalo, hehe...
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:02:14
|
|
|
|
Kliki
|
Ja v vabilo se napiše samo kje in kdaj je poroka. Ko pa vabilo daš nekomu te pa ponavadi prašajo kaj bi meli in poveš da bi rajši denar. Ali pa tako kot je predhodnica napisala.
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:03:24
|
|
|
|
baguSka
|
jesus... tega pa res ne mores v vabilo pisat...
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:08:26
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Lahko se to napiše tudi v vabilo. Midva z možem sva to tudi storila, in sicer je ta del bil vključen v verz, ki pa ni bil del vsebine, kjer je pisalo kje in kdaj... Če je tako lepo diskretno napisano, nihče ne zameri. Vsak raje podari denar, kot pa da kupi nekaj odvečnega, brezveznega, neuporabnega, podvojenega... Tudi povabljena sem že bila na poroko, kjer je v vabilu pisalo za denar namesto daril in meni to res ni nič čudno. Bom popoldne poiskala doma vabilo in ga prepisala.
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:14:32
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian Lahko se to napiše tudi v vabilo. Midva z možem sva to tudi storila, in sicer je ta del bil vključen v verz, ki pa ni bil del vsebine, kjer je pisalo kje in kdaj... Če je tako lepo diskretno napisano, nihče ne zameri. Vsak raje podari denar, kot pa da kupi nekaj odvečnega, brezveznega, neuporabnega, podvojenega... Tudi povabljena sem že bila na poroko, kjer je v vabilu pisalo za denar namesto daril in meni to res ni nič čudno. Bom popoldne poiskala doma vabilo in ga prepisala. Papir prenese vse . Da me nekdo povabi na poroko z verzom " ker jedlo se bo in v potokih bo tekel vinček, bo nama prišel prav kakšen cekinček " dobi za gotovo kristalne kozarce
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:14:52
|
|
|
|
baguSka
|
Hej hoj. A si heroj? J Dokazi se in pridi v najin boj.. Pridi dne 30.6.2010 v Jasno.. In ce prides brez denarja – idi v Krasno! J
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:17:21
|
|
|
|
ZARA
|
Vidve nista normalni...
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:18:24
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vidve nista normalni... nič se ne smej...ta, ki sem ga napisala je resničen...
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko pa sam napiseta navaDno vabilo in za denar samo namigneta.... recimo, da so na vabilu narisani ojročki, pa pise ŠE!ŠE!ŠE!
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:21:37
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute lahko pa sam napiseta navaDno vabilo in za denar samo namigneta.... recimo, da so na vabilu narisani ojročki, pa pise ŠE!ŠE!ŠE! Pohotnica
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:22:11
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute lahko pa sam napiseta navaDno vabilo in za denar samo namigneta.... recimo, da so na vabilu narisani ojročki, pa pise ŠE!ŠE!ŠE! ja, al pa "kolicina neomejena" pa se kej tacga lohk prpiseta: "Zaroka je padla.. Zdej pa vas bova se mal okradla.."
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ALPA DAS V KOVERTO FOTOKOPIJO €, PA napiseš,- nazaj zelim original
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:24:36
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ALPA DAS V KOVERTO FOTOKOPIJO €, PA napiseš,- nazaj zelim original al pa: isceva originale, ce ji najdete nama jih prinesite na najino poroko, ki bo dne tega in tega..
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pa to pride v postev samo pri poroki? jst bi kaka taka vabila razposlala, recimo pridite na spomladanski piknik....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 14:26:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:27:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi2 sva na dno vabila napisala verz: "z darili si ne delajte skrbi, če pa vseeno vas to srbi, naj kak tolarček (zdaj raje evro napišita ) v kuverti zašumi" Večina je res potem denar dala, jasno pa je, da nekaj kristala in še kaka praholovka vseeno pade
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:27:16
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa to pride v postev samo pri poroki? jst bi kaka taka vabila razposlala, recimo pridite na spomladanski piknik.... lahko posljes... ampak vprasanje ce bos kaksnega gosta mela!
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:28:50
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute lahko pa sam napiseta navaDno vabilo in za denar samo namigneta.... recimo, da so na vabilu narisani ojročki, pa pise ŠE!ŠE!ŠE! ja, al pa "kolicina neomejena" pa se kej tacga lohk prpiseta: "Zaroka je padla.. Zdej pa vas bova se mal okradla.."
|
|
RE: Kako napisati, da želita denar? 21.1.2010 14:29:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa to pride v postev samo pri poroki? jst bi kaka taka vabila razposlala, recimo pridite na spomladanski piknik.... še boljše pridite na spomladansko čistilno akcijo no, resno, jaz bi tudi uporabila za takšno stvar svoje starše, pa od partnerja starše, pa tak naprej, da bise šušljalo, čeprav pred kakimi 3 leti smo pa dobili vabilo, kjer je pisalo nekaj o denarju, samo se ne spomnim več kako...
|
poporodna depresijanataly33ali ste kdaj (ali trpite) trpele za poporodno depresijo?DA (
45%)
NE (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!