RE: nadomestna mati (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Posvojitev, rejništvo

Sporočilo

Panaya -> RE: nadomestna mati (2.1.2011 14:26:37)

Jaz pa mislim, da z nadomestnim materinstvom ni nič narobe. Sicer sama ne bi mogla oddati svojega otroka.
Kaj pa je narobe s tem, da pomagaš paru, kjer ženska ne more donositi otročka. Umetno oplodijo nadomestno mati z oplojenim jajčecem bioloških staršev otroka. Otroka rodiš in s tem osrečiš novopečena starša.
Jaz bi to naredila!

*miska.mcc* -> RE: nadomestna mati (2.1.2011 14:35:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Panaya

Jaz bi to naredila!

jaz pa ne. ni variante. ne bi zmogla. drugace pa nimam nič proti, ce komu tako pase. pri meni to ne bi slo.
pa tudi v kontra smeri po mojem da ne.

Panaya -> RE: nadomestna mati (2.1.2011 14:47:16)

Tako bi imela možnost vzgajati svojega biološkega otroka in ne posvojenega otročka tujih bioloških staršev.

Tudi, če slovenska zakonodaja prepoveduje nadomestno materinstvo, se vedno najde pot do [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]...samo, da je volja.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2011 17:17:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

hann -> RE: nadomestna mati (18.2.2012 22:53:15)

Jaz bi se tudi odločila za nadomestno mati,če nikakor ne bi mogla posvojiti, zaradi neumne birokracije.

Ne razumem pa kaj tako hitro skočite kot čebele, zaradi Mojčine izjave, ki na sicer malo drugačen način sploh ni neumna, glede na to da se pri nas v Sloveniji postarajo ljudje, predno uspejo priti do posvojenčka.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]