mika -> RE: Vonj po plesni (26.1.2010 7:13:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tedy Mi imamo električnega - am.. džabe. Tudi ta ne nuca. treba je najt vzrok...če vlaga prihaja od zunaj....ni vredu izolacija..pomojem nič ne pomaga...norranjo se da pa odpravit...vsaj upam no[sm=smiley1.gif] Se podpišem. Če se ne ugotovi vzrok, lahko beliš, mažeš, pa ne vem kaj, bo vedno znova in znova nastajala. Pri novogradnjah je lahko vzrok ta, da objekt ni dovolj izsušen. Ampak to bi moralo minit v enem letu. Hja, sem že pri prejšnji temi pisala, da so v teh časih gradili vsi, žal. Kaj pa je cigl na cigl postavljat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Se je velikokrat zgodilo, da smo mi bili malenkost dražji in so izbrali ugodnejšega ponudnika. Na koncu smo pa mi delali sanacijo istega novega objekta. Tako je, če hočejo investitorji poceni zgradit in drago prodat. sama sem prjateljem svetovala, da kupijo staro stanovanje, kjer že ko stopiš noter, zavohaš ali je vlažno ali ne. Za novogrdanje, pa odvisno od izvajalca. Preveč bambusarskih gradb. podjetij je nastalo v prejšnjih letih.
|
|
|
|