pupika -> da ne bi bila potrebna abrazija... (7.7.2005 9:24:30)
|
Jenny jaz sem imela prvi pregled v prvi nosečnosti v začetku februarja, ko naj bi bila že v 9 tednu. Na pregledu se je viddela samo vrečka, otem me je G naročila čet 10 dni ponovno, ker je rekla, da ali se plod ne razvija ali pa sem kasneje zanosila. Tistih 20 dni so bili zame zelo mučni. Nato je G videla, da je še vedno prisotna samo gestacijska vrečka brez ploda in me je poslala še za vsak primer na odvzem krvi v 3 treh. Izvidi so mi pokazali zelo hitro upadanje hormonov, nato me je poslala na čiščenje. Ti pa povem, da je bilo čiščenje zame nekaj najtežjega v mojem življenju. In potem sem še celih 7 dni strogo preležala imela sem tudi zelo močne bolečine. Tako, da si ti lahko brez skrbi, saj če se dobro počutiš je to zelo dober znak. Sedaj naj bi bila v 6 tednu,danes zjutraj sem šla na odvzem krvi, tako, da sedaj čakam, na izvide, potem pa grem na kontrolo. Sem pa imela zjutraj take krče, kot sem jih imela vedno pred čiščnjemprvi dan menstruacije, potem sem pa šla čez kakšno uro na WC in sem opazila tako velik kos, na WC papirju, da sem samo gledala, kot da bis e videla ena taka mal a vrečka . Sem pa na MON prebrala ko je dr. Pušenjak napisal, če ti hormoni v 14 dneh upadejo do <10, potem čiščenje ni potrebno. Upam, da sem te malo potolažila. Javi, kako se je izteklo. Naj tudi tebe čuvajo :angel::angel::angel: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|