KT -> RE: kremca proti gubam za okrog oči (21.1.2010 20:59:16)
|
Laubica, sama prisegam na Bio-oil http://www.bio-oil.com/uses.html Ne vem, če ti kaj dosti pomagam, ker se ga pri nas za enkrat še ne da dobiti, sama ga namreč kupujem v Angliji. Olje sem prvič uporabila med nosečnostjo saj so mi olje priporočili kot odlično preventivo za strije. In glede na to, da imam že od kar pomnim neizmerno suho kožo, strije na stegnih iz obdobja pubertete, in vse genske predispozicije, sem kar klicala strije, ampak ne boš verjela, nisem pridelala niti ene. Po teh presenetljivih rezultatih sem se malce bolj poglobila v uporabnost olja in ga sedaj uporabljam tudi za obraz. Laubica, moja koža na obrazu ni prenesla nobene kreme, ampak res nobene. Ko sem nanesla kakršnokoli kremo, pa naj je bila še tako naravna sem se začela takoj praskati, ker je bila koža pač tako suha - takoj sem bila vsa v "flekih" in lišajih. No, da skrajšam zgodbo, olje (ki ni mastno, kar se mi zdi najbolj pomembno saj ne maši pore) pomaga, da je moja koža na obrazu bolj sijoča in, če pomaga, da ustavim invazijo gubic (vsaj tako obljublja proizvajalec [sm=smiley2.gif] ) še toliko bolje. Če se vseeno odločiš, da boš poskusila z oljem, mi sporoči. Ne vem sicer kdaj naslednič romam službeno v London, ta mesec zagotovo ne, ker že imam razpored, naslednji mesec pa ziher.
|
|
|
|