Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 29.6.2005 22:14:34
|
|
|
|
valči
|
Prvič sem se zredila za 10 kil in je s porodom šlo dol 7 kil,po enem mesecu sem imela isto težo:bravo: Drugič sem se zredila 22 kil:ups:,s porodom je šlo dol 6 kil:((,ko sem prišla domov,sem jih imela 75!!. Ni mi vzelo poguma,pet mesecev po porodu jih imam 63,še štiri kile shujšam,pa bo prednošečniška teža tu.Moram pa se kar precej mučit,paziti pri hrani,migati,gre počasi,saj bo...enkrat...letos:( Pa,pa!
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 29.6.2005 22:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsakič sem se zredila tam nekje od 10-12 kg. Po vsakem porodu sem prišla iz porodnišnice s svojo prednosečniško težo. Pozdravčke vsem, Nojči:sloncek:
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 29.6.2005 23:14:18
|
|
|
|
lelaval
|
V 1. nosečnosti sem se zredila za 20 kg, prišla na svojo težo, ponovno zanosila, se zredila za 18 kg in mi je šlo dol še "preveč" kil, tako , da sem jih imela še manj kot pred 1. nosečnostjo.:):sloncek: V 3. nosečnosti pa sem se zredila za 14 kg, domov prišla s 6 kg manj - pa pravijo, da naj bi s porodom šlo dol cca 12 kg. Ostalo mi je torej še 8 kg,Ko pa sem se vagala 14 dni po porodu pa jih je bilo še 6 preveč :sloncek::sloncek::sloncek: Ni nobenega pravila ali merila, je pač odvisno od tvojega telesa.
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 30.6.2005 0:15:45
|
|
|
|
Gina
|
:metulj:prvič malo zatekla(+18kg), takoj po porodu 8kg dol, čez tri mesece vse :metulj:drugič nič zatekla(+12kg), takoj po porodu 4 kg dol, potem pa do mamine smrti čez slabo leto nič več. No po tem dogodku sem shujšala na standardno mojo težo in začasno tudi manj. :metulj:tretjič ful zatekla (+20kg), takoj po porodu 11 kg dol, potem v treh mesecih še 3 kile, ostalo je 6 kil, ki se me držijo.
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 30.6.2005 8:35:07
|
|
|
|
ribica.
|
vse.....sem se res namatrala - beri 10 ur švicanja dobesedno (12 kil)
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 30.6.2005 10:52:46
|
|
|
|
Grascakinja
|
punce, super ste, hvala lepa!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
koliko kg vam je šlo dol ob porodu? 30.6.2005 10:53:36
|
|
|
|
dory
|
Men jih je slo 10kg :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?