Hope2 -> RE: Masažna kad (21.1.2010 9:39:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija. Hvala za odgovore. Moj je že odločen, da jo bomo imeli. Me pa zanima nekaj, Bumerang ti si rekla, da jo uporabljate parkrat na leto, se res not nabere umazanija in potem če jo redko uporabljaš priteče pri naslednji uporabi vsa ta umazanija ven. Hope 2, kako pa spihaš šobe? Banja je vezana na elektriko.Zato imaš stikalo kot napr za luč prižgat oz ventilator (na steni). Potem pa ima še vsaka banja stikala oz gumbke na banji. Tisto stikalo na steni mi imamo ves čas prižgano, tako je banja kao prižgana, vendar v mirovanju (šobe ne laufajo). Ko se stuširam, umijem glavo, se skopam ali čistim banjo... voda stalno zaide v šobe in če imaš to stikalo prižgano potem se ponekaj minutah samodejno vključi in izpiha tole vodo. TO JE POMEMBNO, Da SE NOT NE NABIRA UMAZANIJA IN S TEM RAZVIJAJO BAKTERIJe (pardon črke). Če pa se hočeš masirat pa isto imaš tole stikalo vključeno (brez tega ne bo masaža laufala) in potem še z gumbki na banji vključiš šobe in si reguliraš katere šobe bodo delale, kako močno, pa ugasneš..... Hm upam da je razumljivo napisano[sm=smiley36.gif]. Če šob n espihaš lai dolgo časa ne zalaufaš masaže, potem res priteče umazanij aven. Zato je treba ali šobe spihat ali pa vsaj za sekundo zagnat masažo vsake kvatre in vsake kvatre sčistit s posebnim čistilom Pazita katere šobe izbirata in glejta da bo razporeditev fajna, torej da fajn pokrije hrbet, da so šobe spodaj in ob strani. Malo preberita kake vrste šob obstaja in za kaj so priporčljive. Aja pa ko se masiraš in če doliješ tekočino za pene delat, se boš utopila v penah, že kapljica šampona ali žajfe naredi za celo koplanico pene[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
|
|
|
|