Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pohvala Porodnišnici Postojna 5.2.2010 9:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tok vam sporočam, ker ste takrat vse rekle, da predavanje za EA ni nujno. V Postojni je tako. Če prideš rodit z EA ko je anestezist v bolnici pa nisi bila na predavanju ni panike, ti jo dajo, če pa prideš npr ponoči in da anestezista ni, ga pa ne kličejo domov, tako da nimaš možnosti, da jo dobiš, medtem ko če si bila na predavanju ga pokličejo domov. Je pa rekla, da je možno, da je tud ponoči on tam. Tako so nam povedali v MŠ v Postojni.
|
|
|
|
RE: Pohvala Porodnišnici Postojna 10.2.2010 11:17:34
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Sam tok vam sporočam, ker ste takrat vse rekle, da predavanje za EA ni nujno. V Postojni je tako. Če prideš rodit z EA ko je anestezist v bolnici pa nisi bila na predavanju ni panike, ti jo dajo, če pa prideš npr ponoči in da anestezista ni, ga pa ne kličejo domov, tako da nimaš možnosti, da jo dobiš, medtem ko če si bila na predavanju ga pokličejo domov. Je pa rekla, da je možno, da je tud ponoči on tam. Tako so nam povedali v MŠ v Postojni. Aha, no ja, saj je tudi logično...... Mene so prav ponujali EA..ha ha, pa nisem hotela. Vse je v glavi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Taborjenjemaca83 RRRadi taborite z otroci?ne maram taborjenja (
32%)
bi, pa ne morem (
4%)
radi taborimo (
23%)
jaz bi, otroci pa ne (
2%)
apartmaji so zakon (
38%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!